J2US: Σάλος με Καίτη Γαρμπή ΚΑΙ Άντζελα Δημητρίου – «Κάτι συμβαίνει» – «Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω;»

featured image

Άναψαν για τα καλά τα αίματα στο J2US μεταξύ της Άντζελας Δημητρίου και της Καίτης Γαρμπή, οι οποίες αντάλλαξαν «πυρ» πάνω στο πλατό.

Για τρίτη φορά ανέβηκαν στη σκηνή του J2US το βράδυ του Σαββάτου 22/10 η Άντζελα Δημητρίου με τον παρτενέρ της Παύλο Σταματόπουλο.

Το τηλεοπτικό ζευγάρι χόρεψε το τραγούδι «Τατουάζ» και αφού ολοκλήρωσε την εμφάνισή του βρέθηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή.

Οι κριτικές ήταν ανάμεικτες, με τους περισσότερους όμως να συμφωνούν πως η εμφάνισή τους ήταν καλή, ζητώντας από τον Παύλο Σταματόπουλο να προσπαθήσει ακόμα περισσότερο.

Αφού όλοι οι κριτές του J2US έκριναν το ζευγάρι, η Καίτη Γαρμπή θέλησε να σταθεί περισσότερο στην Άντζελα Δημητρίου, η οποία διέκρινε πως η Άντζελα Δημητρίου δεν ήταν πολύ καλά και έτσι δεν δίστασε να την ρωτήσει οn air αν συμβαίνει κάτι.



«Τι συμβαίνει σήμερα με την Άντζελα; Νομίζω ότι σήμερα το κορίτσι είναι πολύ ταλαιπωρημένο. Μπράβο του, γιατί κάτι έχει. Κάτι έχεις Άντζελα ε; Το ματάκι, έλα αφού τα ξέρουμε αυτά», είπε αρχικά η Καίτη Γαρμπή με την Άντζελα Δημητρίου να απαντά: «Όχι, μια χαρά είμαι. Τίποτα δεν έχει το ματάκι. Είμαι μια χαρά. Και το ματάκι είναι καλά και όλα είναι καλά, Καίτη μου. Ξέρεις κάτι παραπάνω που δεν ξέρω εγώ;».

«Όχι απολύτως τίποτα, αυτά είναι τα μυστικά είναι μεταξύ μας», κατέληξε η Καίτη Γαρμπή συνεχίζοντας την κριτική στον Παύλο Σταματόπουλο.

Δείτε το βίντεο




Από το Blogger.