Η τρομακτική στιγμή που αλεξιπτωτιστής συντρίβεται στη γη ενώ επιχειρούσε θεαματικό κόλπο (vid)

featured image
Ένα βίντεο που «κόβει» την ανάσα δείχνει επαγγελματία αλεξιπτωτιστή να πέφτει με δύναμη στη γη κατά τη διάρκεια ενός σόου πριν από ποδοσφαιρικό αγώνα.

Ο 55χρονος Ρίτσαρντ Σέφιλντ, ήταν μέλος μιας ομάδας αλεξιπτωτιστών που είχε προσληφθεί για να διασκεδάσει τους θεατές πριν από το Musket Bowl, ένα ετήσιο παιχνίδι μεγάλης αντιπαλότητας της κομητείας Ουάσινγκτον των ΗΠΑ, μεταξύ των λυκείων David Crockett και Daniel Boone.

Πλάνα από το παιχνίδι δείχνουν τον Σέφιλντ, έναν έμπειρο αλεξιπτωτιστή του οποίου όλη η οικογένεια απολαμβάνει επίσης το άθλημα, να επιχειρεί μια ακροβατική προσγείωση. Το κόλπο φαίνεται να πηγαίνει στραβά και ο 55χρονοςπέφτει από τον ουρανό σε μια περιοχή πίσω από το στάδιο.


Αμέσως ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.


«Η σημερινή μέρα δεν μοιάζει αληθινή και είναι η πιο δύσκολη μέρα της ζωής μου. Χθες έχασα έναν από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή μου, τον πατέρα μου», έγραψε ο γιος του Stacey στο Facebook.

Ο Σέφιλντ και η σύζυγός του Kim ήταν παντρεμένοι για 38 χρόνια και ήταν γονείς των δίδυμων γιων Stacey και Casey.

Η Casey πρόσθεσε: «Το να μπορείς να κάνεις ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο μαζί με τον μπαμπά σου είναι ένα άλλο επίπεδο δροσιάς. Ένα πράγμα που αγαπούσε περισσότερο ο μπαμπάς ήταν να πηγαίνει γρήγορα και έτσι έφυγε. Οι άνθρωποι βλέπουν αυτό που κάνουμε και λένε ότι είναι τρελό, και ίσως να είναι, αλλά ο μπαμπάς έζησε μια γεμάτη ζωή και μας έμαθε να κάνουμε το ίδιο»




Από το Blogger.