Η Τουρκία θα κάνει άσκηση αλεξιπτωτιστών σε βραχονησίδα στο Αιγαίο (vid)

featured image
Ο Ερντογάν ετοιμάζει στρατιωτική άσκηση από την ερχόμενη Δευτέρα και μέχρι τις 21 του μήνα.

Παρά το «φιάσκο» στην Πράγα, η Τουρκία και ο Ταγίπ Ερντογάν συνεχίζουν τις προκλήσεις, με τη γείτονα να ετοιμάζει στρατιωτική άσκηση από την ερχόμενη Δευτέρα και μέχρι τις 21 του μήνα, με αλεξιπτωτιστές σε βραχονησίδα στον κόλπο της Σμύρνης.

Όπως μετέδωσε το Mega, ο Ερντογάν με νέο show υπόσχεται στον τουρκικό λαό φυσικό αέριο κάνοντας επίδειξη ισχύος με τα γεωτρητικά και σεισμογραφικά του σκάφη.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η Σταρ Ελλάς 2021 έγινε πρωταγωνίστρια του Σειρινάκη

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πήγαν στον Σεφερλή και έγιναν ρεζίλι σε όλη την Ελλάδα – “Πάγωσε” με τις απαντήσεις ο Μάρκος!


 

«Έχουμε άλλα πλοία γεωτρήσεων εκεί στη Μαύρη Θάλασσα. Πηγαίνουμε σε βάθος 12 χιλιάδων μέτρων με τα δικά μας γεωτρητικά πλοία και τρυπάμε εκεί. Έχουμε επίσης 2 πλοία σεισμικής έρευνας στην Τουρκία. Μαζί με όλα αυτά, ελπίζω να καταλαβαίνετε που θα πάει η Τουρκία από τη στιγμή που θα εξάγουμε το φυσικό μας αέριο», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος.

Από την πλευρά του ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ανέφερε: «Οι λαλίστατοι γείτονες επιλέγουν να μιλάνε πολύ. Εμείς δεν παρακολουθούμε τον ρυθμό τους, δεν κάνουμε διαγωνισμό ατάκας, επιθετικής και εχθρικής. Η δουλειά μας είναι να δυναμώνουμε την Ελλάδα και στρατιωτικά και ίσως αυτό να ενοχλεί και να προξενεί παραπάνω δηλώσεις. Εμείς θα κάνουμε την δουλειά μας». [/expander_maker]




Από το Blogger.