Ξεσπά η μητέρα του 45χρονου βιαστή - "Θέλω να πεθάνει, τον σιχαίνομαι"

featured image




Την οργή της εξέφρασε η μητέρα του 45χρονου «βιαστή με το τατουάζ» ο οποίος βρίσκεται πλέον στα χέρια της Αστυνομίας.

«Θέλω να βάλουνε σχοινιά και να πάω εγώ να βγάλω την καρέκλα να πεθάνει. Αυτό θέλω. Τέτοια ντροπή έχω. Σιχαίνομαι τέτοιον άνθρωπο αυτό που κάνει!», είναι η πρώτη αντίδραση της μητέρας του «δράκου».

Η κάμερα του Star κατέγραψε τη στιγμή που η μητέρα του έμαθε ότι ο γιος της συνελήφθη. Συνομίλησε με τον αδελφό του κατηγορούμενου, ο οποίος ισχυρίστηκε πως τον συνέλαβαν στην Αλβανία και πως τις επόμενες ώρες θα φτάσει στην Ελλάδα.

Το δωμάτιο του «βιαστή με το τατουάζ»

Ο 45χρονος είχε συχνά βίαια ξεσπάσματα. Η κάμερα του Star κατέγραψε εικόνες από το δωμάτιο όπου επέστρεφε μετά από κάθε εγκληματική πράξη. Εκεί όπου ζούσε παρασιτικά επί τέσσερα χρόνια με την ηλικιωμένη μητέρα του.

Στα πλάνα φαίνονται τα ρούχα του πεταμένα αριστερά και δεξιά, ακριβώς όπως τα άφησε στη βιασύνη του να πάρει ό,τι μπορούσε για να διαφύγει στην Αλβανία.

Η 70χρονη γυναίκα είχε επιχειρήσει παλαιότερα να καταγγείλει τον γιο της γιατί τη χτυπούσε, όμως εκείνος την απειλούσε.

«Με χτυπούσε. Θα σε βάλω στη φυλακή, λέω, που με χτυπάς», υποστήριξε και ζήτησε συγγνώμη από τα θύματα του παιδιού της:



«Συγγνώμη! Κι έχω ντροπή που λέω συγνώμη. Ντροπή, ντροπή, ντροπή ρε παιδιά! Χίλια συγγνώμη, όχι ένα, χίλια… Θα βλέπω τις γυναίκες και θα λέω ντροπή εγώ. Kι ο γιος μου που κάνει τέτοιο πράγμα», είπε και ξέσπασε σε λυγμούς.





 





Από το Blogger.