Άφωνοι στο πρωινό με τις δηλώσεις της Νεφέλης Ορφανού - «Εγώ γιατί δεν υπέστην βιασμό; Ήμουν σε ηλικία»

featured image




Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» παραχώρησε η Νεφέλη Ορφανού, η οποία μίλησε για την εποχή που «καβάλησε» το καλάμι, όταν πρωταγωνιστούσε στο «Ρετιρέ».

Επίσης, σχολίασε και την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και του Δημήτρη Λιγνάδη, τονίζοντας πως και για τους δύο έχει καλές εντυπώσεις.

Σχετικά με τις καταγγελίες κατά του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη, η ηθοποιός σχολίασε: «Δεν ξέρω τι έχει συμβεί, ούτε θέλω να το ψάξω και ούτε και με ενδιαφέρει. Με τον Πέτρο ήταν μια εποχή που κάτι έχει συμβεί και είχα πολλά χρέη και μου είπε ο δικηγόρος μου πως αν δεν δώσω κάποια, μπαίνω φυλακή. Κλείστηκα στο καμαρίνι και πλάνταξα στο κλάμα».



«Εκείνη την ώρα μπήκε Πέτρος μου λέει τι συμβαίνει ποιος σε πείραξε;”. Μου έδωσε διπλό μισθό και όταν πήγα να του τα δώσω, μου τα πέταξε. Δεν θέλω να κατηγορήσω ανθρώπους που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε αυτή τη διαδικασία. Έχω δει όμως και το “Πέτρο τι κάνεις;” Ο Πέτρος τι να σου κάνει μετά από αυτό;» ανέφερε στη συνέχεια.

«Εγώ αυτά τα πράγματα τα είχα διαχωρισμένα. Εγώ γιατί δεν υπέστην βιασμό; Και ήμουν σε ηλικία που θα μπορούσαν να με περάσουν στην κρεβατοκάμαρα. Γιατί δεν έγινε; Μου πρότειναν και εμένα να βγούμε αλλά έλεγα πως είμαι σε σχέση. Οπότε, εγώ προσωπικά έχω τις καλύτερες εντυπώσεις και για τους δύο» τόνισε η Νεφέλη Ορφανού.

Δείτε το βίντεο





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.