Αυτοί είναι οι δύο Αλβανοί που ψέκαζαν με υπνωτικό και λήστευαν ενοίκους

featured image




Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία των δύο ανδρών που συνελήφθησαν στις 24 Σεπτεμβρίου 2022 και εμπλέκονται σε περιπτώσεις διαρρήξεων στη Θεσσαλονίκη.

  • Ειδικότερα, συνήθιζαν να μπαίνουν τη νύχτα μέσα σε σπίτια και να ψεκάζουν με υπνωτικό σπρέι τους ενοίκους για να δρουν ανενόχλητοι. Από τα σπίτια άρπαζαν χρήματα, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

  • Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 49χρονου αλλοδαπού και 44χρονου ημεδαπού, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις πράξεις της διακεκριμένης κλοπής, που τελέστηκε από περισσότερους από δύο που είχαν οργανωθεί με σκοπό την τέλεση κλοπών κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα και της εγκληματικής οργάνωσης, οι οποίες φέρεται να τελέσθηκαν στη Θεσσαλονίκη από 22-07-2022 έως 23-09-2022 (Σχετ. το από 24-09-2022 δελτίο τύπου της Υπηρεσία μας).

Πρόκειται για τους:

1. (επ.) KOLI (ον.) ANED του Anvi και της Donika , γεν. 1973, στην Αλβανία,



2. (επ.) ΓΚΟΓΚΑ (ον.) Χρηστάκη του Λάμπη και της Αγγελικής, γεν.1978, στην Αλβανία

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των αδικημάτων που τελέστηκαν.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.