Την πάτησε και η Μενεγάκη - Πολλά χρήματα έκαναν "φτερά" απο το λογαριασμό της!

featured image




Σε τεράστιες περιπέτειες μπήκε η διάσημη παρουσιάστρια και μαζί της ο Ματέο Παντζόπουλος, αφού πολλά από τα χρήματά τους έκαναν «φτερά»!

Θύμα σπείρας που έχει βάλει στο στόχαστρό της πολλούς διάσημους και πλούσιους ανθρώπους, έπεσε η Ελένη Μενεγάκη, η οποία τις τελευταίες μέρες προσπαθεί να βγάλει άκρη σε ένα απίστευτο κουβάρι.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια μέρα η Ελένη διαπίστωσε ότι από έναν τραπεζικό λογαριασμό της έλλειπαν χρήματα. Πολλά χρήματα. Δεν μιλάμε καν για μερικές χιλιάδες ευρώ, αλλά για εκατομμύρια.

Αρχικά η ίδια πίστεψε ότι είχε γίνει κάποιο λάθος και απευθύνθηκε στην τράπεζα. Εκεί, αποκαλύφθηκε ότι τα πράγματα ήταν πολύ σοβαρά και η παρουσιάστρια κατάλαβε ότι έχει μπει σε μεγάλη περιπέτεια.

Όπως της εξήγησαν οι άνθρωποι στην τράπεζα, από το λογαριασμό της είχε γίνει μια μεγάλη μεταφορά χρημάτων, σε άγνωστο λογαριασμό του εξωτερικού. Η ίδια, ξέροντας ότι δεν έχει κάνει ποτέ αυτήν τη μεταφορά, άρχισε να αναζητά την απάντηση στο τι είχε συμβεί. Και κάπως έτσι αποκαλύφθηκε η αλήθεια, ότι είχε πέσει θύμα έμπειρων χάκερ.



Η επόμενη κίνησή της ήταν φυσικά να απευθυνθεί στις αρχές και πιο συγκεκριμένα τόσο στην Αστυνομία όσο και στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Εκεί έδωσε την πρώτη της κατάθεση με κάθε λεπτομέρεια και μετά ενημερώθηκε ότι δεν είναι η μόνη που της έχει συμβεί κάτι τέτοιο.





Φαίνεται ότι οι συγκεκριμένοι χάκερ έχουν αδυναμία στα διάσημα πρόσωπα, τα οποία ξέρουν φυσικά ότι συνήθως έχουν και φουσκωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Η Ελένη έμαθε κι άλλα ονόματα ανθρώπων που έχουν πέσει θύματα και ενημερώθηκε για όσα πρέπει να κάνει. Στο πλευρό της είναι πάντα ο Ματέο Παντζόπουλος, καθώς πολλά από τα χρήματα αυτά είναι κοινά.

Με την καθοδήγηση των αστυνομικών, αλλά και των δικηγόρων τους, οι δύο τους ετοιμάζονται να κάνουν ασφαλιστικά μέτρα και μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου, ενώ όπως ήδη ξέρουν η Αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη της συγκεκριμένης συμμορίας…

Η αγωνία της πάντως είναι στο κατακόρυφο, καθώς φοβάται κι άλλα μελλοντικά τέτοια χτυπήματα και παράλληλα με τις κινήσεις που κάνει για να βρεθούν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, φροντίζει να προστατεύσει καλύτερα και τα χρήματά της.

Πηγή: iciao.gr







Από το Blogger.