O Σεκιουριτάς, o εισοδηματίας και ο προπονητής: Αυτοί είναι οι νέοι βι@στές της 12χρονης. Έξαλλοι

featured image




Εργαζομενοι στον ιδιωτικό τομέα και υψηλά αμειβόμενοι είναι σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι τέσσερις νέοι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Και οι τέσσερις συνελήφθησαν από άνδρες της υποδιεύθυνσης ανηλίκων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Ο κύκλος των συλλήψεων άνοιξε με τον 35χρονο Ι.Δ που δηλώνει εισοδηματίας και έκλεισε το απόγευμα της Παρασκευής με τη σύλληψη ενός 43χρονου ηλεκτρολόγου που εργάζεται σε πλοία.

Ο 35χρονος την βίασε τρεις φορές και φέρεται να είναι έξαλλος

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία ο 35χρονος Ι.Δ κατηγορείται ότι βίασε τη 12χρονη τρεις φορές. Μάλιστα η κατηγορία που του αποδίδεται είναι αυτή της γενετήσιας πράξης με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Σε έρευνες που έγιναν στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

3 laptop tablet 2 κινητά τηλέφωνα

Αγαπά τα σκυλιά και τα όπλα – Το προφίλ του 39χρονου που συνελήφθη

Κάτοικος Νέου Ηρακλείου, 39 ετών, χωρισμένος με ένα 9χρονο παιδί και υπάλληλος σε εταιρεία σεκιούριτι, είναι ο 39χρονος Σ.Α. φερόμενος ως βιαστής της 12χρονης από τον Κολωνό, ο οποίος συνελήφθη χθες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Ο 39χρονος συνελήφθη στο σπίτι του στο Νέο Ηράκλειο και σε βάρος του εκκρεμούσε το ένα από τα τέσσερα εντάλματα τα οποία είχε εκδόσει η ανακρίτρια μετά τη συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης. Οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν, μάλιστα, εντόπισαν και κατέσχεσαν από το σπίτι του ένα τάμπλετ, ενα φορητό υπολογιστή καθώς και ένα όπλο το οποίο ο 39χρονος κατέχει νόμιμα.

Η αγάπη του για τα όπλα φαίνεται και από τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook επιδεικνύει τη συλλογή από το πολεμικό υλικό που διαθέτει.

Ο 39χρονος είναι λάτρης των μηχανών καθώς έχει στην κατοχή του μια μηχανή μεγάλου κυβισμού ενώ έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα σκυλιά. Στο προφίλ του στο Facebook έχει ανεβάσει αρκετές φωτογραφίες με τον σκύλο του.

Ο 39χρονος κατηγορείται πως ήρθε σε επαφή με την 12χρονη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τη συνάντησε και τη βίασε έναντι αμοιβής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς βρίσκεται ανάμεσα στους άνδρες που είχαν πάει αυτοβούλως στην ΓΑΔΑ το προηγούμενο διάστημα και είχαν καταθέσει ψευδώς πως συνομιλούσαν μέσω του Blindchat με την ανήλικη χωρίς να έχουν συνευρεθεί ερωτικά μαζί της.

Στο μεταξύ το μεσημέρι της Παρασκευής οδηγήθηκε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ένας 55χρονος άνδρας, παντρεμένος με ένα παιδί ηλικίας 10 ετών ο οποίος κατά πληροφορίες είναι υπεύθυνος προσωπικού σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ.



Παράλληλα ο 55χρονος άνδρας μεταξύ άλλων είναι και προπονητής ακαδημιών, με διεθνείς επιτυχίες στο ενεργητικό του και ιδιαίτερα δημοφιλής στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου είναι ο 55χρονος, τρίτος συλληφθείς για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό. Ο 55χρονος έχει διατελέσει τεχνικός διευθυντής ακαδημιών ποδοσφαίρου ενώ πρόσφατα διηύθυνε ομάδα 6Χ6 Futsal σε ευρωπαϊκό τουρνουά που διοργανώθηκε στην Τσεχία.

Ο συλληφθείς βρίσκεται ανάμεσα στους άνδρες που το προηγούμενο διάστημα είχαν πάει αυτοβούλως στην ΓΑΔΑ και είχαν καταθέσει ψευδώς πως συνομιλούσαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με την 12χρονη χωρίς να έχουν συνευρεθεί ερωτικά μαζί της.

Συγκεκριμένα, ο 55χρονος είχε παρουσιαστεί στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, είχε καταθέσει ενόρκως και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. Ο συλληφθείς φέρεται να είχε γνωρίσει την ανήλικη μέσω του Blindchat, να συναντήθηκε μαζί της και να τη βίασε τουλάχιστον μια φορά έναντι αμοιβής.

Σημειώνεται πως το βράδυ της Παρασκευής (4/11) ο 55χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Ηλεκτρολόγος σε πλοία ο τέταρτος συλληφθείς

Αργά το απόγευμα της Παρασκευής συνελήφθη και ο τέταρτος κατηγορούμενος σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Η εξέλιξη γίνεται γνωστή μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και την σύλληψη των τριών αντρών που φέρεται να συναντήθηκαν με την 12χρονη μαθήτρια και να τη βίασαν.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του protothema.gr ο τέταρτος συλληφθείς είναι 43χρονος ηλεκτρολόγος που εργαζόταν σε πλοία, αλλά απολύθηκε από τη δουλειά του. Είναι άγαμος και φέρεται να έκλεισε ραντεβού και να ήρθε σε επαφή με την 12χρονη μαθήτρια από τον Κολωνό. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, κρυβόταν στην Κόρινθο. Από χθες το βράδυ οι αρχές χτένιζαν την περιοχή για να εντοπίσουν τον 43χρονο.

Ο 43χρονος σε μια προσπάθεια να ρίξει στάχτη στα μάτια των αρχών, παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο «Ανηλίκων» της Ασφάλειας Αττικης και είχε πει ότι απλά συνομιλούσε με τη μικρή μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής, χωρίς να έχει συναντηθεί. Όμως τα στοιχεία που προέκυψαν από την ανάλυση των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ και η αναγνώριση από το θύμα τον διέψευσαν και οδήγησαν στην έκδοση του εντάλματος.

Προθεσμία για να απολογηθούν πήραν ο 39χρονος και ο 35χρονος

Προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσουν τις απολογίες τους έλαβαν οι δυο νέοι συλληφθέντες για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό. Η προθεσμία που τους δόθηκε από την ανακρίτρια είναι για την ερχόμενη Τρίτη. Και οι δύο κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν το κακούργημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.