Συνελήφθη γνωστός πρώην παίκτης του Power of Love – Οδηγείται στον εισαγγελέα

featured image




Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί σε 36χρονο πρώην παίκτη του Power of Love έπειτα από κρυμμένη κοκαΐνη στο αυτοκίνητό του στη Λεπτοκαρυά.

Σε αστυνομικό έλεγχο με τη συνδρομή και αστυνομικών του αστυνομικού τμήματος Δίου – Ολύμπου, πραγματοποιήθηκε έρευνα του οχήματος που επέβαινε ο 36χρονος, στο οποίο εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένες στο χώρο αποσκευών και κατασχέθηκαν, ποσότητες κοκαΐνης συνολικού βάρους 235 γραμμαρίων.

Power of Love



Επιπλέον, κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα που χρησιμοποιούσε, όπως επίσης ένα κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό 2.055 ευρώ, που βρέθηκαν στην κατοχή του. Για την υπόθεση έχει αναρτηθεί βίντεο στην επίσημη σελίδα της γενικής περιφερειακής αστυνομικής διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook.





Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Ο νεαρός είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο ίδιο Power of Love συμμετείχε και η Έλενα Πολυχρονοπούλου, η οποία είχε συλληφθεί για κατοχή του ίδιου ναρκωτικού, είχε προφυλακιστεί, όμως αφέθηκε ελεύθερη τον περασμένο Μάιο.





Από το Blogger.