Επιστρέφει στο Survivor;

featured image




Εδώ και μέρες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο τα ονόματα 15 παικτών που έχει ξεχωρίσει ο Ατζούν και έχει συμφωνήσει μαζί τους για να επιστρέψουν στον Άγιο Δομίνικο για την All Star έκδοση του ριάλιτι.

Ποια είναι η πρώτη γυναίκα έκπληξη που θα προστεθεί σε αυτούς;

Το All Star Survivor έρχεται στις οθόνες μας με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να ετοιμάζει την πρεμιέρα για το τέλος του Δεκεμβρίου 2022 όπου και οι παίκτες θα φύγουν για τον Άγιο Δομίνικο.

Τις τελευταίες ώρες, κυκλοφόρησε μια λίστα με τα ονόματα των επίλεκτων παικτών των προηγούμενων Survivor οι οποίοι θα ταξιδέψουν για τη Δομινικανή Δημοκρατία.

Ανάμεσά τους θα είναι και τα τρία ζευγάρια που προέκυψαν μέσα από το reality επιβίωσης δηλαδή   Βρισηίδα Ανδριώτου – Σπύρος Μαρτίκας, Σάκης Κατσούλης – Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος.

Τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα είναι:



Σάκης Κατσούλης Ηλίας Μπόγδανος Ορέστης Τσανγκ Γιάννης Σπαλιάρας Κωνσταντίνος Βασσάλος Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης Πάνος Καλλίδης Σπύρος Μαρτίκας Ευρυδίκη Βαλαβάνη





Μαριαλένα Ρουμελιώτη Κάτια Ταραμπάνκο Άννα Μαρία Βέλλη Κατερίνα Δαλάκα Ευρυδίκη Παπαδοπουλού Βρισηίδα Ανδριώτου

Το όνομα λοιπόν της γυναίκας που απουσιάζει, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ πιθανό τελικά να βρίσκεται μέσα στις τελικές επιλογές, είναι αυτός τη Σοφιάννας Αβραμάκη.

Η εντυπωσιακή μελαχρινή που κατάφερε να ξεχωρίσει στο περσινό Survivor, σε πρόσφατες δηλώσεις δήλωσε πανέτοιμη να πάει στο ριάλιτι (και για τα λεφτά που είναι καλά και για την εμπειρία και τη… διαφήμιση), όμως ισχυρίστηκε πως ακόμα δεν έχει κάποια πρόταση. Η αλήθεια πάντως είναι πως η Σοφιάννα βρίσκεται στις επιλογές του Ατζούν και πολύ σύντομα θα… τρέξουν οι συζητήσεις για να κλείσει η συμφωνία!





Από το Blogger.