Ο διάσημος ράπερ Takeoff έπεσε νεκρός από πυρά σε μπόουλινγκ στο Χιούστον μετά από καβγά

featured image

Νεκρός από τα πυρά αγνώστου έπεσε ο ράπερ Takeoff τα ξημερώματα της Τρίτης (ώρα ΗΠΑ) μετά από καβγά σε μπόουλινγκ.

Ο 28χρονος ράπερ, ο οποίος ήταν μέλος του συγκροτήματος Migos, βρισκόταν σε μπόουλινγκ στο Χιούστον των ΗΠΑ όταν ξέσπασε, άγνωστο γιατί, καβγάς με αποτέλεσμα κάποιος να ανοίξει πυρ σκοτώνοντας τον Takeoff.




Σύμφωνα με το TMZ που μετέδωσε την είδηση και αποκλειστικές εικόνες από το σημείο της δολοφονίας, ο ράπερ πυροβολήθηκε είτε στο κεφάλι είτε κοντά σε αυτό και ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Στις φωτογραφίες φαίνεται ένα από τα μέλη της παρέας του ράπερ και άλλα άτομα να έχουν συγκεντρωθεί γύρω από τη σορό του.




 

Κατά πληροφορίες από τα πυρά τραυματίστηκαν άλλα δύο άτομα που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο με αυτοκίνητα.

Λίγες ώρες πριν την δολοφονία ο 28χρονος ράπερ είχε αναρτήσει μια selfie από το μπόουλινγκ στο οποίο σημειώθηκε το έγκλημα ενώ λίγες ώρες νωρίτερα έκανε βόλτα στο Χιούστον με κάποιο άτομο που γιόρταζε τα γενέθλιά του.

Το πραγματικό όνομα του Takeoff, ήταν Kirshnik Khari Ball και ήταν το νεαρότερο σε ηλικία μέλος του συγκροτήματος Migos μαζί με έναν θείο του και ένα εξάδελφό του.

Ο Takeoff μπήκε στον κόσμο της ραπ το 2008 και κυκλοφόρησε το πρώτο του mixtape με τους Migos το 2011. Το συγκρότημα γρήγορα έγινε γνωστό μετά την κυκλοφορία του σινγκλ τους Versace, από το ντεμπούτο άλμπουμ τους Yung Rich Nation που κυκλοφόρησε το 2015.

Ένα χρόνο αργότερα, το γκρουπ είχε το πρώτο του No 1 σινγκλ Bad and Boujee. Το τραγούδι έγινε τέσσερις φορές πλατινένιο και προτάθηκε για Grammy. Το 2017, το δεύτερο άλμπουμ τους, Culture, έφθασε στο Νο 1 στο Billboard 200 και ήταν επίσης υποψήφιο για Grammy.

Από το Blogger.