Η Τζούλια Αλεξανδράτου αποκάλυψε τα χρήματα που έβγαλε το 2022 από το OnlyFans

featured image


Τα χρήματα που έβγαλε η Τζούλια Αλεξανδράτου το χρόνο που μας πέρασε, ξεπερνούν και αυτά από όταν ήταν στα… φόρτε της.

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που η Τζούλια Αλεξανδράτου βρισκόταν στο επίκεντρο της gossip επικαιρότητας στην Ελλάδα, όμως φαίνεται πως ακόμα… εξαργυρώνει την περίοδο εκείνη.

Αυτό τουλάχιστον μπορεί να συμπεράνει κανείς από την αποκάλυψη που έκανε πριν από λίγα 24ωρα στα social media. Το πρώην μοντέλο λοιπόν, τα τελευταία χρόνια διατηρεί έναν λογαριασμό στο Only Fans, το οποίο οποίο είναι online συνδρομητική υπηρεσία παροχής υλικού και εκ του αποτελέσματος φαίνεται οτι έχει ουκ ολίγους subscribers.



Προχθές, σε ένα Q & A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instgram, η Τζούλια Αλεξανδράτου ρωτήθηκε για τα χρήματα που έβγαλε από εκεί και δεν δίστασε να απαντήσει με συγκεκριμένο ποσό.

«Τον τελευταίο χρόνο μισό εκατομμύριο. Το κάνω 6 χρόνια τώρα», είπε χαρακτηριστικά. Κάτι που όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, ξεπερνάει τα χρήματα που έβγαλε πριν από περίπου 13 χρόνια, όταν ήταν στα φόρτε της…

Απάντηση Τζούλια

Ένας άλλος ακόλουθός της, τη ρώτησε: «Ο σύντροφός σου έχει μεγαλύτερη περιουσία από σένα» και τότε εκείνη του απάντησε αινιγματικά, με τους στίχους «Στόχος είναι τα λεφτά» από το ομότιτλο τραγούδι της.

απάντηση





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.