Με άλλους 3 στο ίδιο κελί ο μοιραίος σταθμάρχης

featured image


Στις φυλακές Λαρίσης βρίσκεται ο 59χρονος συλληφθείς σταθμάρχης, ο οποίος αντιμετωπίζει βαρύ κατηγορητήριο για τα τραγικά λάθη που έκανε τη μοιραία νύχτα της τραγωδίας στα Τέμπη, ενώ οι συνάδελφοί του ρίχνουν «φως» στα γεγονότα που συνέβησαν τη νύχτα της σύγκρουσης των δύο αμαξοστοιχιών.

Σύμφωνα με το Star, στο ίδιο κελί μαζί με τον σταθμάρχη βρίσκονται άλλοι 3 ηλικιωμένοι κρατούμενοι, καθώς η διεύθυνση έκρινε πως έπρεπε να τον τοποθετήσει σε ήσυχο και ασφαλή χώρο για να αποτραπούν ενδεχόμενες επιθέσεις εναντίον του. Να σημειωθεί ότι ο μοιραίος σταθμάρχης πέρασε και από εξέταση ειδικού ψυχολόγου για να διαπιστωθεί αν αντιμετωπίζει προβλήματα.



Σύμφωνα με το Star, ο 59χρονος σταθμάρχης περνά μόνος τις περισσότερες ώρες της ημέρας κάνοντας βόλτες στον προαύλιο χώρο, δίχως να δημιουργεί προβλήματα. Η πρώτη που τον επισκέφθηκε στις φυλακές ήταν η σύζυγός του, η οποία -σύμφωνα με το Star- του πήγε ρούχα.

Οι συγκρατούμενοι του σταθμάρχη δεν έχουν διαπράξει σοβαρά εγκλήματα, και για τον λόγο αυτόν τον τοποθέτησαν στο ίδιο κελί.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.