Της ανωμαλίας! Καθηγήτρια καλλιτεχνικών κατηγορείται ότι έχει σεξουαλικές σχέσεις με 4 μαθητές της


Μία παντρεμένη καθηγήτρια καλλιτεχνικών από το Arkansas κατηγορείται ότι είχε σεξουαλική επαφή με τέσσερις από τους μαθητές της, ενώ με τους δύο εξ’ αυτών συνευρέθηκε την ίδια βραδιά.

Η 26χρονη Jessie Lorene Goline, αποπλάνησε τους μαθητές της μέσω μηνυμάτων και τους πήγε στο διαμέρισμά της για να κάνει σεξ μαζί τους.

Η πρώην καθηγήτρια καλλιτεχνικών φέρεται να είχε σεξουαλική επαφή με τρεις μαθητές που φοιτούσαν σε σχολή στην περιοχή Marked Tree και με έναν άλλο στην East Poinsett County.



Ένας από αυτούς τους μαθητές ήταν ανήλικος.

Η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε ότι πίστευε πως όλοι οι μαθητές της ήταν 18, αλλά αργότερα έμαθε ότι κάποιος ήταν «πολύ μικρότερος απ’ όσο της είπε», σύμφωνα με το NY Post.



Οι ακατάλληλες σχέσεις εξελίχθηκαν από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο του 2016, όταν η Goline προσκαλούσε τους μαθητές στο διαμέρισμά της στο Jonesboro για να συνευρεθεί σεξουαλικά μαζί τους.

Μιλώντας στις αρχές, οι μαθητές αποκάλυψαν ότι η καθηγήτριά τους είχε σεξουαλική επαφή με έναν μαθητή την ίδια μέρα που αποπλάνησε έναν άλλο μαθητή της στο διαμέρισμά της.



Ένα θύμα μιλώντας σε αρχές δήλωσε ότι η Goline πρόσεξε «πόσο καλός ήταν στην τάξη», σύμφωνα με το Arkansas Online.

Η καθηγήτρια έστειλε επίσης στον μαθητή μια φωτογραφία της στην οποία φορούσε εσώρουχα με λουριά.



Η 26χρονη συνελήφθη το Σεπτέμβριο του 2017 όταν ο διευθυντής της έμαθε για τις σχέσεις της.

Όταν δέχθηκε αυστηρή επίπληξη από τον διευθυντή της Matt Wright, η Goline απάντησε: “|Δεν πρόκειται να χάσω τον σύζυγό μου,” σύμφωνα με το WSFA12.



Την Τρίτη, η κατηγορούμενη παραδέχθηκε την ενοχή της για σεξουαλική κακομεταχείριση ανηλίκων και θα αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης 3,5 χρόνων.
Από το Blogger.