Χωματερή ο Πειραιάς – Εμφανίστηκαν αρουραίοι – Σκουπίδια παντού! (ΦΩΤΟ)


απο το piraeuspress.gr

Εκτενές ρεπορτάζ του Piraeus Press από όλο τον Πειραιά – Σκουπίδια παντού και καταγγελίες για εμφάνιση τρωκτικών – Πάσχα σε «χωματερή» έκαναν οι Πειραιώτες

Το Piraeus Press σε αποκλειστικό του φωτορεπορτάζ της Μεγάλης Παρασκευής, ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ότι οι Επιτάφιοι στις γειτονιές του Πειραιά, πέρασαν ανάμεσα από ξεχειλισμένους κάδους απορριμάτων, ενώ οι πιστοί κρατούσαν κλειστή τη μύτη τους!



Εικόνες ντροπής και παρακμής, τις οποίες είχε χρόνια να ζήσει ο Πειραιάς, από την εποχή Φασούλα.

Και αντί να καλυτερεύσει η κατάσταση μετά το ρεπορτάζ του Piraeus Press, τα πράγματα έγιναν πολύ χειρότερα, ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης παρέμεινε εξαφανισμένος όπως και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας (του οποίου υποθέτουμε ότι δεν έχει ζητηθεί η παραίτηση βέβαια) ενώ δεχθήκαμε καταγγελίες ακόμα και για εμφάνιση αρουραίων στην περιοχή της Ευαγγελίστριας. 

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ ΤΟΥ PIRAEUS PRESS ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ





Μετά από το σάλο που ξέσπασε, το Piraeus Press διενήργησε εκτενές φωτορεπορτάζ σε όλες τις γειτονιές του Πειραιά.

Κοινή διαπίστωση ότι ο Πειραιάς έχει μετατραπεί σε μίνι χωματερή, ενώ ως δια μαγείας μόνο το κέντρο της πόλης παρέμεινε καθαρό!

Οι εικόνες που βλέπετε, μας γυρνούν στην τραγική για τον Πειραιά εποχή της Δημαρχίας Φασούλα!

Εικόνες από σκουπιδότοπο σε Μανιάτικα, Πασαλιμάνι, Παλιά Κοκκινιά, Καλλίπολη, Μικρολίμανο, Χατζηκυριάκειο, Πειραϊκή Ρετσίνα, ακόμα και έξω από το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «Μεταξά».

Η ειρωνία είναι ότι από εκεί που ο Γιάννης Μώραλης θα μας έβρισκε 35.000 νέες θέσεις εργασίας και πλήθος επενδυτών, τελικά μας έφερε μόνο σκουπίδια και ποντίκια!
Από το Blogger.