Σε "οργασμό" η Ουρανία Μιχαλολιάκου - "Γιατί να μην ήμουν και εγώ Θεσσαλονίκη"


Εξιτήριο από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο πήρε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, έπειτα από την επίθεση που δέχτηκε στον Λευκό Πύργο, στη διάρκεια των εκδηλώσεων μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων.

Ο κύριος Μπουτάρης λόγω της αδιαθεσίας που ένιωθε μετά τη σωματική επίθεση σε βάρος του μεταφέρθηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο της πόλης και οι γιατροί προχώρησαν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Κρίθηκε προτιμότερο να παραμείνει το βράδυ για νοσηλεία και το πρωί επέστρεψε στο σπίτι του.

«Ήταν μια άθλια επίθεση, όμως είμαι καλά. Έχω άριστες σχέσεις με τους πόντιους και δεν πιστεύω πως οι επιτιθέμενοι ήταν από τον ποντιακό χώρο. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε τη Δευτέρα (21.05.2018), στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου», δήλωσε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, λίγες ώρες μετά την επίθεση που δέχτηκε στη διάρκεια των εκδηλώσεων για τη Γενοκτονία των Ποντίων.

Εξιτήριο στον Γιάννη Μπουτάρη

Μπουτάρης για επίθεση: «Αυτό που έζησα ήταν εφιαλτικό»

Σε νεότερες δηλώσεις του, ο κ. Μπουτάρης τόνισε: «Αυτό που έζησα ήταν εφιαλτικό. Ήταν κάμποσοι και με χτυπούσαν παντού, σε όλο μου το σώμα, με μπουνιές, κλωτσιές, όλα. Δεν νομίζω να ήταν Πόντιοι. Άλλωστε με τους Πόντιους έχω πάρα πολύ καλές σχέσεις. Έχω ορισμένες καθαρές καταστάσεις στο μυαλό μου για το πώς ξεκίνησε αυτή η ιστορία, αλλά δεν είμαι σε θέση και δεν θέλω να τις πω τώρα».

Ο Γιάννης Μπουτάρης έχει ήδη κινηθεί νομικά για το χθεσινό συμβάν καθώς υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων για την επίθεση που δέχθηκε. Η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε κάποια σύλληψη ακόμα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι χθες το βράδυ (19-05-2018) στο Ιπποκράτειο, εκτός από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, πήγε και ο νεαρός ο οποίος έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου του Γιάννη Μπουτάρη ο οποίος έσπευσε για να κάνει ράμματα στο χέρι του. Ωστόσο, όταν είδε την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και την αστυνομία που ήταν έξω από το νοσοκομείο, έφυγε.

Ουρανία Μιχαλολιάκου: Θεέ μου γιατί να μην ήμουν κι εγώ στη Θεσσαλονίκη;

Η Ουρανία Μιχαλολιάκου έσπευσε να σχολιάσει την άνανδρη επίθεση στον δημοκρατικά εκλεγμένο δήμαρχο της πόλης. Με τρεις αναρτήσεις της, αποθεώνει και επιβραβεύει τους δράστες. Για καταδίκη της επίθεσης ούτε λόγος από την κόρη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής. Μόνο… «μπράβο στον καθένα ξεχωριστά που έπραξε το καθήκον του» όπως λέει η Ουρανία Μιχαλολιάκου στην πρώτη της ανάρτηση.

Το site της Χρυσής Αυγής χαρακτηρίζει εθνομηδενιστή και απαράδεκτο τον Γιάννη Μπουτάρη και κάνει λόγο για… ξέσπασμα της λαϊκής οργής εναντίον του. Καμία καταδίκη της επίθεσης και φυσικά καμία κριτική για τους δράστες και την αστυνομία που δεν κατάφερε να κάνει συλλήψεις…

Το ξεκίνημα της επίθεσης βρήκε τον Παναγιώτη Ψωμιάδη να κάνει δηλώσεις. Αντί να σπεύσει να βοηθήσει ή να ηρεμήσει εκείνους που άρχισαν να αποδοκιμάζουν χρησιμοποίησε απαράδεκτες εκφράσεις και τα επεισόδια ξεκίνησαν. Δείτε τι συνέβη στο επόμενο βίντεο.


Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στο ξεκίνημα των επεισοδίων

Δείτε τα βίντεο της άγριας επίθεσης στη Θεσσαλονίκη

Καμία σύλληψη από την αστυνομία

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες και εξετάζει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και τα βίντεο που κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Για την ώρα δεν έχει γίνει καμία σύλληψη.

ο πώς έγινε η επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη περιέγραψε η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Καλυψώ Γούλα, η οποία βρέθηκε δίπλα στον δήμαρχο σε όλη τη διάρκεια του θλιβερού περιστατικού κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για τη Γενοκτονία των Ποντίων. Μάλιστα, τόνισε ότι δεν υπήρξε ένας αστυνικός ή ένας εκπρόσωπος των Ποντιακών Οργανώσεων για να προσατεύσει τον δήμαρχο.
Πηγή: thestival.gr, voria.gr, seleo.gr
Από το Blogger.