Χαμός! Ερωτικό τρίο για παίκτρια ριάλιτι πάνω σε σκάφος στη Μύκονο!


Ενα γνωμικό λέει «τα καλά κορίτσια πάνε στον παράδεισο, τα κακά κορίτσια πάνε παντού!». Εμείς θα προσθέσουμε «και στα realities του έρωτα!». Ακόμα ένα… κρούσμα από το αμαρτωλό παρελθόν παίκτριας έρχεται στο φως και απειλεί την, κατά τα άλλα συμπαθητική, εικόνα της.

Πρόκειται για ένα ερωτικό βίντεο, ερασιτεχνικό μεν αλλά σε… καλή ανάλυση, που «καίει» τη σέξι συμμετέχουσα σε γνωστό reality σχέσεων. Στο sex tape που διέρρευσε και τώρα κυκλοφορεί από κινητό σε κινητό, έχοντας γίνει ανάρπαστο -σαν ζεστό ψωμάκι-, εμφανίζεται η νεαρή ξανθιά με τον τότε σύντροφό της κι έναν Αραβα σε σεξουαλικό τρίο πάνω σ’ ένα σκάφος στη Μύκονο!

Η κάμερα ήταν τοποθετημένη σε τέτοιο σημείο, που η ναζιάρα παίκτρια φαίνεται καθαρά να επιδίδεται σε πολλές στάσεις (είναι κι ευλύγιστη, η άτιμη), ενώ ακούγεται και η φωνή της, κάνοντας σαφές ότι πρόκειται για εκείνη και όχι για κάποια που της μοιάζει!

Το βίντεο τραβήχτηκε στο πρόσφατο παρελθόν, προφανώς για προσωπική χρήση, αλλά με κάποιον τρόπο έφυγε από τα χέρια των πρωταγωνιστών και τέτοιες «διαρροές», όπως είναι γνωστό, παίρνουν γρήγορα ανεξέλεγκτες διαστάσεις σαν τη φωτιά!

Από την άλλη, η συμμετοχή της πρωταγωνίστριας στο reality έκανε ανάρπαστο το sex tape, μετατρέποντάς το από ακόμα μία απλή καταγραφή ενός… πάρτι με ούζα (αλλά χωρίς ψαρομεζέδες!) στο νησί των ανέμων σε απόλυτο must see της σεζόν. Κι αυτό γιατί πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να δουν αν η γλυκιά ξανθούλα «γράφει» εξίσου καλά στον φακό σε λήψεις κι εκτός πλατό! Η ίδια, φυσικά, έχει χάσει τον ύπνο της με το «εξαντλήθηκε και επανακυκλοφορεί» που τη βρήκε στα καλά καθούμενα, και προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μη φτάσει το βίντεο σε λάθος χέρια και σπιλωθεί το όνομά της.

Τρέμει μήπως χαλάσει η εικόνα της, καθώς η καριέρα της τώρα αρχίζει, χάρη στη συμμετοχή της στο reality. Βεβαίως, αδίκως φοβάται, γιατί σε κάθε περίπτωση μια καριέρα θα την κάνει: είτε στην τηλεόραση είτε σε… πορνό. Κι αφού το έχει το ταλέντο και την άνεση με την κάμερα, γιατί να μην τα αξιοποιήσει; Αν, λέμε αν, ο μη γένοιτο, δεν της βγει τελικά με την τηλεόραση.

Από την ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Από το Blogger.