Δωρεάν πίτσα για πάντα σε αυτούς που θα χτυπήσουν τατουάζ το σήμα της Dominο’s Pizza

featured image

Η εταιρεία αποφάσισε να χαρίσει δωρεάν πίτσα για τα επόμενα 100 χρόνια σε όποιον κάνει τατουάζ με το σήμα της – Μετά την πρωτοφανή ανταπόκριση των Ρώσων, προχώρησε στην αυστηροποίηση των όρων του διαγωνισμού

«Καθίστε κάτω σας παρακαλούμε. Τα νέα μπορεί να σας σοκάρουν… Κάθε ένας που θα κάνει ένα τατουάζ με το σήμα μας θα πάρει ένα πιστοποιητικό για δωρεάν πίτσα για 100 χρόνια!».

Κι αν σε πολλούς ακούγεται απίστευτο, πρόκειται για πραγματική ανακοίνωση της Domino’s Pizza, που απευθύνθηκε με τον τρόπο αυτό στο κοινό της Ρωσίας, προσφέροντας 100 πίτσες το χρόνο για τα επόμενα 100 χρόνια.

Οι όροι της εταιρείας ήταν απλοί. Οι χρήστες θα έπρεπε:

Α. Να κάνουν τατουάζ με το σήμα της Domino’s Pizza σε ορατό σημείο του σώματος

Β. Να ποστάρουν φωτογραφία με το τατουάζ στο σώμα τους στα κοινωνικά δίκτυα με το hashtag #dominosnavsegda και αμέσως μετά 3. Να πάρουν ένα πιστοποιητικό που θα τους επιτρέπει να παίρνουν δωρεάν 100 πίτσες το χρόνο για 100 χρόνια.

Οι μετέχοντες θα έπρεπε να υποβάλλουν τις φωτογραφίες μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2018, ενώ η ανακοίνωση διευκρίνιζε ότι θα γινόταν πιστοποίηση της αυθεντικότητας των τατουάζ.

Присядьте, пожалуйста) Новость может шокировать! Если ты любишь фан, веселье, экстрим, азарт… 😜😜😜Если любишь удивлять…

Gepostet von Домино'с Пицца Россия – Доставка 30 минут am Freitag, 31. August 2018

 

Πλημμύρισαν τα social media

Η ανακοίνωση δημοσιεύτηκε την περασμένη εβδομάδα, ενώ η κυκλοφορία της έγινε μέσω των social media.

Η προσφορά είχε πρωτοφανή επιτυχία, καθώς τα ρωσικά κοινωνικά δίκτυα γέμισαν με φωτογραφίες από τατουάζ εκατοντάδων ανθρώπων που ήθελαν τη δωρεάν πίτσα.

View this post on Instagram

#доминоснавсегда

A post shared by Артемий (@plushka_zavarnaya) on Sep 3, 2018 at 11:46pm PDT

View this post on Instagram

#доминоснавсегда 🍕🍕🍕

A post shared by @ _lena_an_ on Sep 6, 2018 at 12:25pm PDT

View this post on Instagram

#доминоснавсегда

A post shared by SDOXHN SYKA (@paketikshmali) on Sep 4, 2018 at 1:20pm PDT

View this post on Instagram

Domino’s Pizza запускает акцию, в рамках которой любой участник, сделавший татуировку с логотипом компании на видном месте, получает сертификат на приобретение бесплатной пиццы в течение ста лет😍😍🤗 Условиями участия в акции является наличие перманентной татуировки с логотипом компании на одном из видных мест, не закрытых одеждой, и фото в Instagram, Facebook или Vkontakte с хэштегом #доминоснавсегда. Татуировка может быть обыграна любым образом, но наличие логотипа обязательно. Торжественное награждение сертификатами участников акции будет проводиться 31 октября 2018 года, где также будет проверяться подлинность сделанных татуировок.Сертификат также будет включать в себя приобретение любой пиццы Domino’s на протяжении всей жизни участника в размере не более 100 штук в год. К участию в акции допускают лиц старше 18 лет. #доминоснавсегда #s_horeca #synergy

A post shared by Университет Синергия (@horeca_synergy) on Sep 5, 2018 at 1:01am PDT

View this post on Instagram

#доминоснавсегда

A post shared by @ partakami_zabit on Sep 6, 2018 at 11:22pm PDT

Οι κανόνες έγιναν πιο αυστηροί

Με δεδομένο ότι οι φωτογραφίες στο Instagram, το Facebook και την ρωσική πλατφόρμα Vkontakte ήταν εκατοντάδες, η Domino’s αναγκάστηκε να θέσει πιο αυστηρούς όρους.

Η εταιρεία διευκρίνισε ότι μόνον «οι πρώτοι 350 άνθρωποι» που πόσταραν φωτογραφίες με τα τατουάζ στα κοινωνικά δίκτυα θα λάμβαναν φωρεάν γεύματα, ενώ προειδοποίησαν ότι ενώ τα τατουάζ θα μπορούσαν να έχουν οποιοδήποτε χρώμα, το μέγεθός τους θα έπρεπε να έχουν μήκος τουλάχιστον 2 εκατοστών.

Επίσης, η αλυσίδα κυκλοφόρησε μία φωτογραφία που διευκρίνιζε ποια θεωρούσε «ορατά σημεία του σώματος» στα οποία θα έπρεπε οι χρήστες να κάνουν το τατουάζ.

Gepostet von Домино'с Пицца Россия – Доставка 30 минут am Montag, 3. September 2018

 

«Φίλοι μας, έχουμε ήδη 350 συμμετέχοντες»

Όμως ακόμη κι έτσι οι μετέχοντες δεν κάμφθηκαν, με αποτέλεσμα η Domino’s να διακόψει το διαγωνισμό, ανακοινώνοντας ότι καλύφθηκαν οι 350 συμμετοχές.

«Φίλοι μας, έχουμε ήδη 350 συμμετέχοντες. Δεν δεχόμαστε νέα τατουάζ. Εάν είστε ήδη σε στούντιο με τατουάζ και κάνετε ένα θα μπείτε στη λίστα των συμμετεχόντων. Αλλά περιμένουμε τις φωτογραφίες σας πριν τις 12. Για όσους θα κάνουν τατουάζ αργότερα, θα σας συνιστούσαμε να ακυρώσετε το ραντεβού, καθώς δυστυχώς, δεν θα μπορέσουμε να σας συμπεριλάβουμε», έγραψε η εταιρεία στη σελίδα της στο Facebook.

Друзья, у нас уже есть 350 участников!!! Новые татуировки по акции #доминоснавсегда не принимаем! Сразу отвечаем тем,…

Gepostet von Домино'с Пицца Россия – Доставка 30 минут am Montag, 3. September 2018

 

Ωστόσο ούτε η συγκεκριμένη ανακοίνωση πτόησε τους Ρώσους που συνέχισαν να κάνουν τατουάζ. Μόνο στο Instagram έγιναν πάνω από 80 αναρτήσεις μετά την ανακοίνωση του τερματισμού της καμπάνιας, ενώ περισσότερες έγιναν στο facebook και το VKontakte.

Η εταιρεία αποφάσισε να απαντήσει σε χρήστες που συνέχισαν να ποστάρουν, ενημερώνοντάς τους ότι θα επικοινωνήσει μαζί τους προσωπικά για να κανονίσουν τα βραβεία τους.

View this post on Instagram

#доминоснавсегда

A post shared by @ easy_anthony on Sep 3, 2018 at 3:04pm PDT

Από το Blogger.