Η Nabilla Benattia είναι από άλλον… πλανήτη

featured image

Στη Γαλλία θεωρούν ότι είναι η δική τους ευρωπαϊκή βερσιόν της Κιμ Καρντάσιαν. Οι πληθωρικές της καμπύλες και το εκρηκτικό της μπούστο (προχώρησε σε αυξητική για χάρη της καριέρας της, όπως έχει δηλώσει) είναι αρκετά για να γίνει η σύγκριση με την Καρντάσιαν.

Και δεν είναι αυτά τα μόνα τους κοινά στοιχεία. Η Nabilla Benattia (ή σκέτο Nabilla για τους για το πολυπληθές κοινό της) είναι η σταρ των ριάλιτι στη Γαλλία, έχοντας συμμετάσχει σε πολλά show στη χώρα της. Πέρα από τηλεπερσόνα είναι και μοντέλο. Για την ακρίβεια, η καριέρα της ξεκίνησε από το χώρο του μόντελινγκ, όταν ήταν 14 χρόνων. Έχει κάνει πολλές διαφημίσεις, αλλά τα εξώφυλλά της για το Playboy επισκιάζουν τις υπόλοιπες δουλειές που έχει κάνει.

Η Nabilla Benattia γεννήθηκε στην Ελβετία, από Αλγερινό πατέρα και Ιταλίδα μητέρα και τα γονίδια που έχει κληρονομήσει, έχουν κάνει καλή δουλειά. Το μοντέλο είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και συχνά ανεβάζει «καυτές» φωτογραφίες της στο Instagram, όπου οι ακόλουθοί της ξεπερνούν τα 3 εκατ.

Στη Γαλλίδα σταρ αρέσει να προκαλεί χαμό και να τραβάει πάνω της τα βλέμματα σε κάθε δημόσια εμφάνισή της. Το ίδιο συνέβη πριν λίγο καιρό, όταν περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών, με σέξι τουαλέτα. Τέλος, η Nabilla Benattia είναι φαν των ελληνικών νησιών και δη της Μυκόνου, την οποία επισκέφτηκε τον Αύγουστο και προκάλεσε πανικό με τις εμφανίσεις της στις κοσμοπολίτικες παραλίες.

Από το Blogger.