Επιτρέπει το ιδιαίτερο περιβραχιόνιο του Αστόρι η Serie A

featured image

Έπειτα από συζητήσεις με την διοργανώτρια αρχή της Serie A, η Φιορεντίνα πήρε την άδεια ώστε να μην αλλαχθεί το περιβραχιόνιο του Αστόρι, το οποίο φορούν πλέον οι επόμενοι αρχηγοί της ομάδας, σε μια απόφαση ελάχιστου σεβασμού στη μνήμη του αδικοχαμένου...

Η Lega, μέσα στην εβδομάδα, ανακοίνωσε πως θα προβλέπεται τιμωρία στους ποδοσφαιριστές της κορυφαίας κατηγορίας της Ιταλίας σε περίπτωση που το περιβραχιόνιο που φορούν δεν συμβαδίζει με τον κανονισμό που επιτάσσει όλοι να φορούν λευκό στο οποίο θα αναγράφεται μονάχα η λέξη capitano.

Στη Φιορεντίνα εξαγριώθηκαν και μάλιστα, ο Κριστιάνο Μπιράγκι δήλωσε πως θα δεχθεί όσες τιμωρίες κι αν του έρθουν, αφού δεν προτίθεται ν" αλλάξει το περιβραχιόνιο του αείμνηστου Ντάβιντε Αστόρι, που «έφυγε» ξαφνικά τον περασμένο Μάρτιο.

Σύμφωνα με τα Μέσα της Φλωρεντίας, έπειτα από συζητήσεις που έκαναν οι άνθρωποι της ομάδας της πόλης με τη Lega Serie A, πήρε... νίκη, αφού εξασφάλισε να επιτρέπεται το ιδιαίτερο περιβραχιόνιο του Αστόρι, δίχως όμως να επιτραπεί οποιαδήποτε άλλη παράκαμψη του νέου κανονισμού.

Πηγή: gazzetta.gr

Από το Blogger.