Μάνα «ξεκοίλιασε» τον βιαστή της που ήθελε να κάνει κακό στην κόρη της και έσερνε το σώμα του για 1,6 χλμ πίσω από το αμάξι της

featured image

Μία γυναίκα από το Μπρίσμπεϊν φυλακίστηκε για 10 χρόνια επειδή σκότωσε τον άντρα που τη βίασε και απειλούσε να κάνει κακό στην κόρη της.

Η 35χρονη Roxanne Eka Peters, χτύπησε θανάσιμα τον 51χρονο Grant Jason Cassar στο σπίτι της στο Μπρίσμπεϊν τον Δεκέμβριο του 2015.

Roxanne Eka Peters, 35, (pictured) has been jailed for killing her rapist after he threatened to harm her daughter unless she submitted to more sex

Η 35χρονη ισχυρίζεται ότι ο Cassar τη βίασε αφού την έδεσε, και είπε ότι θα έκανε κακό στο παιδί της αν δεν έκανε ξανά σεξ μαζί της.

Αφότου τον μαχαίρωσε, η μητέρα έδεσε ένα σχοινί γύρω από το σώμα και το λαιμό του, και τον έσερνε πίσω από το αυτοκίνητό της για 1,6 χλμ για να τον μεταφέρει σε έναν αυτοσχέδιο τάφο.

Peters fatally stabbed Grant Jason Cassar, 51, with a blow to his heart using a kitchen knife at her home in Capalaba (pictured) in December 2015

Το σώμα του βρέθηκε την επόμενη μέρα με περισσότερους από 61 τραυματισμούς, συμπεριλαμβανομένης της 10 εκατοστών μαχαιριάς στο στήθος του.

Τη Δευτέρα, στο δικαστήριο του Μπρίσμπεϊν, η 35χρονη καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκισης.

She tied a rope around his body, including his neck, and dragged it behind her car for about a kilometre to a ditch, where she dumped it (pictured)

Ο εισαγγελέας David Nardone δήλωσε στο δικαστήριο ότι ο Cassar είχε εισβάλει στο σπίτι της Peters και ζήτησε να κάνουν μαζί χρήση ναρκωτικών, σύμφωνα με 9 News.

Αλλά όταν η Peters, η οποία ήταν επίσης τοξικομανής, αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί του, ο Cassar άρχισε να απειλεί ότι θα κάνει κακό την κόρη της.

His body was found the next day with over 61-injuries, including 10cm stab wounds on his chest

Στη συνέχεια, η Peters πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και τον μαχαίρωνε «ξανά και ξανά», ουρλιάζοντας «δεν θα με βιάσεις», σύμφωνα με το δικαστήριο.

Από το Blogger.