Η Φώφη Γεννηματά έκανε εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνιση της και είναι πιο σέξι από ποτέ

featured image

Εμφανώς ανανεωμένη εμφανίστηκε στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης η Φώφη Γεννηματά. Η εμφάνισή της ήταν εντυπωσιακή και μεγάλη αίσθηση προκάλεσαν τα γυαλιά ηλίου τα οποία επέλεξε να φορέσει και τα οποία της προσέδιδαν έναν άλλο αέρα.

Ήταν όντως μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, η οποία επέλεξε μαύρα, κομψά ρούχα για την ημέρα της εθνικής επετείου. Η αντίθεση με τα ξανθά μαλλιά της καθώς και τα μοδάτα γυαλιά ηλίου έδωσαν στην κυρία Γεννηματά ένα ιδιαίτερο και εντελώς ανανεωμένο look, στο οποίο δεν μας είχε συνηθίσει.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ συνομιλεί με τον Προκόπη Παυλόπουλο. Δίπλα της ο Απόστολος Τζιτζικώστας

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ συνομιλεί με τον Προκόπη Παυλόπουλο. Δίπλα της ο Απόστολος Τζιτζικώστας

Στις δηλώσεις της η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ έστειλε μηνύματα για την εθνική επέτειο αλλά άφησε και αιχμές προς κάθε κατεύθυνση μιλώντας για «χορηγούς, πρόθυμους και ενδιάμεσους»:

«Τιμούμε τους ήρωες που πολέμησαν τον φασισμό, τη γενιά του έπους του ‘40 και της εθνικής αντίστασης. Στην Ελλάδα και στην Ευρώπη πρέπει να πούμε ένα νέο ΟΧΙ. Οχι στην ακροδεξιά που κάνει ξανά την εμφάνιση της απειλητική. Η μάχη κατά του φασισμού παραμένει πάντα επίκαιρη» υπογράμμισε για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά από την Θεσσαλονίκη.

«Οι προκλήσεις στην περιοχή μας είναι μεγάλες. Χρειαζόμαστε εθνική αφύπνιση. Με Εθνική συνεννόηση και εθνική γραμμή να προστατεύσουμε τα εθνικά μας συμφέροντα και να κατοχυρώσουμε το ρόλο μας ως δύναμη σταθερότητας στην περιοχή» προσέθεσε.

«Το Κίνημα Αλλαγής είναι μια δύναμη πατριωτική. Ο γνήσιος πατριωτισμός δεν χρειάζεται “χορηγούς, πρόθυμους και ενδιάμεσους”. Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες ενωμένοι μπορούμε να διαμορφώσουμε τους όρους και τις προϋποθέσεις του μέλλοντος μας. Μια ισχυρή και αξιόπιστη Κυβέρνηση μπορεί να το εγγυηθεί» καταλήγει στη δήλωσή της η κ. Γεννηματά.

Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε και η βουλευτής της ΝΔ Ελενα Ράπτη:

Στα δεξιά της κ. Ράπτη ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης και αριστερά, με μπαστούνι, ο Κώστας Ζουράρις

Στα δεξιά της κ. Ράπτη ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης και αριστερά, με μπαστούνι, ο Κώστας Ζουράρις

Από το Blogger.