Καλόγρια άφησε το μοναστήρι και αποφάσισε να γίνει πορνοστάρ

featured image

Όσο κι αν ο πνευματικός της προσπάθησε να της αλλάξει γνώμη, εκείνη άκουσε την καρδιά της

Μια καλόγρια που πέρασε 8 χρόνια σε μοναστήρι, αποφάσισε να πετάξει το ράσο και να γίνει πορνοστάρ. Όσο κι αν ο πνευματικός της προσπάθησε να της αλλάξει γνώμη, εκείνη αγνόησε τις συμβουλές του κι ακολούθησε την καρδιά της.

Η Yudi Pineda από το Ιτουάνγκο της Κολομβίας απασχολεί το τελευταίο διάστημα τα τοπικά ΜΜΕ λόγω της ακραίας επιλογής της. Χαρακτηρίζει τη νέα της καριέρα «αξιοπρεπή και καλλιτεχνική» και τονίζει πως «δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό που κάνει».

Το γεγονός πως «απολαμβάνει τον αυνανισμό και την πορνογραφία σε καθημερινή βάση», όπως λέει, δεν την εμποδίζει να είναι βαθιά θρησκευόμενη, να πηγαίνει στην εκκλησία και να μη χάνει την Κυριακάτικη λειτουργία.

«Όταν πήγαινα σχολείο στην Ουράμπα μας επισκέφθηκαν καλόγριες και τότε κατάλαβα πως αυτό ήταν που ήθελα να κάνω» είπε η 28χρονη σε συνέντευξή της. Έτσι, λοιπόν, σε ηλικία 10 ετών αποφάσισε να μπει σε μοναστήρι με σκοπό να γίνει καλόγρια.

«Αισθανόμουν πολύ χαρούμενη» είπε, αλλά τότε ερωτεύτηκε έναν δάσκαλο θρησκευτικών και αποφάσισε έπειτα από 8 χρόνια να εγκαταλείψει την αποστολή της.

Ξεκίνησε μια νέα ζωή στο Μεντεγίν και έπιασε δουλειά σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία τροφίμων μέχρι να βρεθεί στο δρόμο της ο Juan Bustos. Ο εν λόγω άνδρας έχει πόρταλ ενηλίκων και προσλάμβανε μοντέλα για να παρέχουν υπηρεσίες σεξουαλικού περιεχομένου.

Πήρε μέρος σε κάστινγκ, τα πήγε καλά και κάπως έτσι ένα νέο κεφάλαιο άνοιξε στη ζωή της. «Στην αρχή αισθανόμουν άσχημα, αλλά τώρα είμαι μια χαρά με αυτό. Επίσης, αισθάνομαι καλά όταν πηγαίνω στην εκκλησία. Ποτέ δεν χάνω τις προσευχές της Παρασκευής, τις συναντήσεις του Σαββάτου και την λειτουργία της Κυριακής» λέει η 28χρονη.

[newsbeast.gr]

Από το Blogger.