Τοσουνίδης: Ο Μητσοτάκης τρέμει τη διαφάνεια στο δημόσιο βίο

featured image

«Η αναθεώρηση του Συντάγματος αποτελεί τον επόμενο μεγάλο στόχο, μετά την επιτυχή έξοδο της Ελλάδας από την ασφυξία των μνημονίων, προκειμένου η πολιτική βούληση να αντιστοιχηθεί με τις σύγχρονες ανάγκες, τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες των Ελλήνων πολιτών και της ελληνικής κοινωνίας για κατάργηση παθογενών διατάξεων, διαφάνεια στο δημόσιο βίο και εμπέδωση της Δημοκρατίας.

Ο Πάνος Καμμένος και οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θεωρούμε ότι η αναθεώρηση του Συντάγματος θα πρέπει να αποτελέσει ένα νέο συμβόλαιο της πολιτικής με τους πολίτες, μέσα από μια συναινετική διαδικασία» δήλωσε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Θεόδωρος Τοσουνίδης.

«Η αναθεώρηση του Συντάγματος είναι απολύτως αναγκαία προκειμένου να υπάρξουν γενναίες αλλαγές στο Σύνταγμα, οι οποίες θα αποτρέψουν εγκλήματα που διαπράχθηκαν στο όνομα της Δημοκρατίας και θα επαναφέρουν την εμπιστοσύνη των Ελλήνων πολιτών προς τους πολιτικούς» προσθέτει ο κ. Τοσουνίδης και καταλήγει: «Δυστυχώς, ο κ. Μητσοτάκης αρνείται να συμβάλει και να στηρίξει τη διαδικασία της Συνταγματικής Αναθεώρησης επικαλούμενος προσχηματικά επιχειρήματα. Προφανώς, ο κ. Μητσοτάκης τρέμει τη διαφάνεια στο δημόσιο βίο. Θα έχει τους λόγους του να φοβάται. Κάτι θα ξέρει».

Από το Blogger.