Στην επόμενη φάση με... περίπατο στην Καλαμαριά ο Πανιώνιος

featured image

Ο Πανιώνιος είχε τον τρόπο να κόψει τον αέρα του Απόλλωνα Πόντου. Τόσο με το ξεκίνημά του όσο και με το ανέβασμα μιας ταχύτητας μετά το ημίωρο, όταν πλέον οι γηπεδούχοι είχαν αρχίσει να τολμούν όλο και περισσότερο.... Στο 15ο λεπτό, ο Σαμαράς ανέτρεψε τον Τσιλουλή για να στείλει τους «κυανέρυθρους» στην άσπρη βούλα και από εκεί να ευστοχήσει ο Άλμπεργκ για το 0-1.

Οι Πόντιοι, προς τιμήν τους, ανέβασαν «στροφές», κράτησαν αρκετά τη μπάλα, ο Τσουμάνης στο 25" δεν κατάφερε να γυρίσει με το αριστερό μέσα από την περιοχή όπως θα ήθελε, ενώ δέκα λεπτά αργότερα, ο Σούντουρα απείλησε με μακρινό σουτ. Έχοντας αντιληφθεί πως ο κλοιός... στένευε, ο Πανιώνιος ξαναβγήκε μπροστά, βρήκε χώρους από τις πτέρυγες και στο 41" ο Παπαγεωργίου από δεξιά έκανε τη μπαλιά στο δεύτερο δοκάρι για τον επερχόμενο Σίντι Αλί που έγραψε το 0-2.

Οι δυο σκόρερ των «κυανέρυθρων» θα διπλασίαζαν τα τέρματά τους στο δεύτερο ημίχρονο και θα το έκαναν με πολύ όμορφο τρόπο, δίνοντας διαστάσεις στη νίκη της ομάδας του Ζοσέ Ανιγκό. Στα πρώτα δευτερόλεπτα μετά την επανέναρξη της αναμέτρησης, ο Σίντι Αλί με δυνατό δεξί σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής έγραψε το 0-3 για τους Νεοσμυρνιώτες, ενώ ο Άλμπεργκ στο 68" έγινε αποδέκτης κάθετης μπαλιάς για να βρεθεί μόνος απέναντι από τον Θεοδωρόπουλο και να διαμορφώσει το τελικό 0-4.

Όσο και όποτε μπορούσαν οι παίκτες του Απόλλωνα πλησίαζαν τακαρέ του Μαλέρμπ με στόχο ν" απειλήσουν, με τον γκολκίπερ του Πανιωνίου να πραγματοποιεί μεγάλη επέμβαση σε πολύ καλή κεφαλιά ψαράκι του Σουντουρά στο 73". Ο Πανιώνιος εξασφάλισε την παρουσία του στην επόμενη φάση, με το απόλυτο στα δύο πρώτα ματς του ομίλου, έχοντας πάρει νίκη (2-0) και επί της ΑΕΛ στην πρεμιέρα.

Οι «βυσσινί» στο άλλο ματς του ομίλου επιβλήθηκαν 4-1 του Ηροδότου, χθες Τρίτη 30 Οκτωβρίου.

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου μετά από 2 αγωνιστικές:

Πανιώνιος 6 Λάρισα 3 Απόλλων Πόντου 3 Ηρόδοτος 0

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Απόλλων Πόντου: Θεοδωρόπουλος, Γεωργιάδης (75" Κύρκου), Σαμαράς, Αμαραντίδης, Δημητριάδης, Πουρτουλίδης, Καλαϊτζίδης, Σουντουρά, Κυβελίδης (69" Δαλιανόπουλος), Τσουμάνης

Πανιώνιος: Μαλέρμπ, Παπαγεωργίου, Σταυρόπουλος, Ντε Νταντέο, Σαραμαντάς, Καμαρά (53" Σεράφ), Οικονομίδης, Άλμπεργκ, Πίρις, Σίντι Αλί (69" Μασούρας), Τσιλούλης (69" Σπιριντόνοβιτς)

Πηγή: gazzetta.gr

Από το Blogger.