Ο Χάρι και η Μέγκαν με παραδοσιακές στολές αποχαιρετούν τη Νέα Ζηλανδία

featured image

Ο Χάρι και η Μέγκαν επισκέφτηκαν τη Ροτορούα, τουριστική περιοχή της Νέας Ζηλανδίας, κατά την τελευταία ημέρα της περιοδείας τους στον Ειρηνικό, η οποία επιβεβαίωσε τη λάμψη της Μέγκαν ως σταρ.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ προσήλκυσαν πλήθη θαυμαστών κατά τη διάρκεια του μεγάλου ταξιδιού τους στην Αυστραλία, στα νησιά Φίτζι και Τόνγκα και στη Νέα Ζηλανδία, στην πρώτη της διεθνή περιοδεία μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι τον Μάιο.

Επί 16 ημέρες που πέρασαν στις πρώην βρετανικές αποικίες η Μέγκαν και ο Χάρι μετείχαν σε 76 εκδηλώσεις, με την 37χρονη δούκισσα να αλλάζει μερικές φορές τέσσερα φορέματα υψηλής ραπτικής την ημέρα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η Μέγκαν συνόδευσε τον σύζυγό της σε επίσημες εκδηλώσεις με αξιωματούχους, αναμίχθηκε με τον κόσμο, μετείχε στο παραδοσιακό παιχνίδι της ρίψης της γαλότσας, σταμάτησε επανειλημμένα για να χαιρετίσει μικρά παιδιά και πήγε ένα κέικ με μπανάνα που έφτιαξε με τα χέρια της για ένα τσάι στο Ντάμπο, στην Αυστραλία.

Πλήθος κόσμου που συνάντησε τον Χάρι και τη Μέγκαν τους χαρακτήρισε πολύ συμπαθείς και προσγειωμένους.

Αν και έγκυος, η Μέγκαν είχε εμφάνιση καλύτερη και από μανεκέν και έδωσε πολλές ομιλίες υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών.

Στα νησιά Φίτζι μίλησε για τις δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει για τη χρηματοδότηση των πανεπιστημιακών της σπουδών στις ΗΠΑ. «Όταν τα κορίτσια έχουν τα σωστά εργαλεία για να πετύχουν μπορούν να σφυρηλατήσουν ένα απίστευτο μέλλον όχι μόνο για αυτά τα ίδια αλλά και για όσους τα περιβάλλουν», τόνισε.

Στο Ουέλινγκτον, το μήνυμά της ήταν: «ο φεμινισμός είναι ισότητα», ενώ υποστήριξε τα ανθρώπινα δικαιώματα για όλους «συμπεριλαμβανομένων των μελών της κοινωνίας που είναι στο περιθώριο, λόγω φυλής, γένους, εθνικότητας, σεξουαλικού προσανατολισμού».

Για τον τελευταίο σταθμό του στη Νέα Ζηλανδία, το ζευγάρι φόρεσε παραδοσιακές φορεσιές των Μαόρι και έτυχε εντυπωσιακής υποδοχής από τη φυλή Te Arawa.

Από το Blogger.