Μαμά Άσπας που πυροβολήθηκε από τον πατέρα της για Σεφερλή: «Να βουτάτε την γλώσσα στο μυαλό, κα Ακρίτα»

featured image

Ο ηθοποιός Μάρκος Σεφερλής είχε δωρίσει στο νεαρό κορίτσι ένα ειδικό αμαξίδιο, ούτως ώστε η ίδια να διευκολύνεται με τις μετακινήσεις της  – Δείτε ολόκληρη την ανάρτησή της στο facebook 

Τον Μάρκο Σεφερλή και την Σπυριδούλα Φατούρου, την μητέρα της Ασπασίας Μπόγρη που πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τον ίδιο της τον πατέρα στη Λάρισα,  υπάρχει κάτι που τους «δένει». Ο ηθοποιός είχε δωρίσει στο νεαρό κορίτσι ένα ειδικό αμαξίδιο, προκειμένου εκείνη να διευκολύνεται με τις μετακινήσεις της  και να μπορεί με ασφάλεια να κάνει τις θεραπείες της, με σκοπό να καταφέρει να περπατήσει και να μιλήσει ξανά.

Η Σπυριδούλα Φατούρου, δεν ξέχασε εκείνο το οποίο είχε κάνει η οικογένεια Σεφερλή για το παιδί της και θεώρησε καθήκον της να «στηρίξει» τον ηθοποιό στην άγρια κόντρα η οποία έχει ξεσπάσει ύστερα από το κατέβασμα της παράστασης «Ζητείται Ψεύτης». Πολέμιος της πλευράς Σεφερλή σχετικά με την υπόθεση η Έλενα Ακρίτα, που τοποθετήθηκε δημόσια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάνοντας «σκληρή» κριτική στον ηθοποιό.  Έπειτα από την ακύρωση της παράστασης, οι «Θεατρικές Σκηνές» και ο δημοφιλής ηθοποιός βρίσκονται σε αντιπαράθεση σχετικά με τα αίτια της ακύρωσης της συμφωνίας. Μάλιστα, οι δύο πλευρές εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις θέσεις τους.

Η διάσημη δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα, μέσω της στήλης της στα «Νέα» εξέφρασε την άποψή της, σχετικά με την επιλογή του Μάρκου Σεφερλή στην συγκεκριμένη παράσταση. Όπως επισημαίνει στο κείμενό της δε μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο η θεατρική επιχείρηση θέλησε να ρίξει τόσο χαμηλά το επίπεδο και να συνεργαστεί με τον πρωταγωνιστή των επιθεωρήσεων.

«Έχω κάνει μήνυση. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να πει ότι εγώ κουβαλάω το ήθος του trash», ξεσπά ο Μάρκος Σεφερλής στον αέρα, στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη «Μετά τα Μεσάνυχτα».

Κάπου εδώ, λοιπόν η Σπυριδούλα Φατούρου έσπευσε μέσα από τη δική της δημοσίευση στο facebook να γράψει για τον Μάρκο Σεφερλή.

Δείτε την σχετική ανάρτηση της μητέρας της Άσπας:

Κ.Ακριτα,νιώθω την υποχρέωση να πάρω θέση στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τον Markos Sotiris Seferlis.Δεν θα…

Gepostet von Σπυριδούλα Φατούρου am Donnerstag, 29. November 2018

Διαβάστε αναλυτικά την δημοσίευση της Σπυριδούλας Φατούρου:

«Κ.Ακριτα, νιώθω την υποχρέωση να πάρω θέση στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τον Markos Sotiris Seferlis.

Δεν θα μιλήσω για οτι αποφάσισε…εκεινος ξέρει…

Θα μιλήσω όμως για εκείνο το “σκουπίδι “που εσεις αποκαλεσατε. 

Ε λοιπόν ακουστε με προσεχτικά:αυτος ο ανθρωπος,έκανε την κόρη μου να γελά από τα 4 χρονια της εως τα 17…τοτε δλδ που την πυροβόλησε ο πατερας της. 

Οντας στην εντατική,με την ζωή της να κρέμεται από μια κλωστή,ζητησε τον Μαρκο…

Αυτος ο ανθρωπος,εξακολούθησε να κάνει την κορη μου να γελά,γιατί ήρθε να την δει στο κεντρο αποκατάστασης.

Η Άσπα μου,δεν μιλά κ δεν κινειται…ομως γελά…και εκείνη την ημέρα γέλασε πάλι με τον δικο της Μάρκο. Και εξακολουθεί να την κάνει να γελά,γιατί της πρόσφερε κάτι που το κράτος και ολοι εσεις οι δήθεν κουλτουριάρηδες δεν έχετε κάνει….ενα μέσο μεταφοράς. 

Αφου λοιπόν κρίνετε το κοινό του Μάρκου,αυτομάτως κρίνετε την κόρη μου. Και εδώ,βγάζω κυνόδοντες Κ.Ακριτα….
Κρίνετε ένα παιδί,με παιδεία..με μόρφωση…

Ένα παιδί που έφτασε να είναι καθηλωμένο και που η μόνη της χαρά είναι κάποια ΑΝΘΡΩΠΟΙ,οπως ο Μάρκος…

Μάθετε λοιπόν από εμένα,μια απλή γυναίκα,πως πρέπει να βουτατε την γλώσσα σας στο μυαλό σας πριν μιλήσετε. 

Πριν κατηγορησετε έναν καλλιτέχνη και το κοινό που τον ακολουθεί.Κρατηστε την (δηθεν)κουλτούρα σας για εσας…και αν κατι σας 
ενοχλεί μάθετε στην ηλικία που είστε να μιλάτε πρόσωπο με πρόσωπο και όχι κρυμμένη πίσω από την οθόνη…

Τάχα πως έχετε θιχτεί γιατί προσβάλει μια γκάμα ανθρωπων….που εσείς τους σέβεστε…

Είστε το λιγότερο αστεία Κ.Ακριτα…

Με σεβασμό μια μαμά από το κοινό του κ.Σεφερλη».

Από το Blogger.