Κοντά σε συμφωνία με Κολοβέτσιο, αγωνία για Κουρμπέλη στον Παναθηναϊκό

featured image

Ο Παναθηναϊκός προχωράει τις ανανεώσεις συμβολαίων σε βασικούς ποδοσφαιριστές του, με τους Δημήτρη Κολοβέτσιο και Ουσμάν Κουλιμπαλί να είναι σε πρώτο πλάνο. Μάλιστα, με τον διεθνή Έλληνα στόπερ φαίνεται ότι το «τριφύλλι» είναι κοντά σε deal, το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα.

Ο Γιώργος Δώνης είναι πολύ ικανοποιημένος από τον παίκτη του, κάτι που ισχύει και με τον Νίκο Νταμπίζα, με τον 27χρονο αμυντικό να είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της «πράσινης» άμυνας και ο άνθρωπος που καθοδηγεί με ηγετικό τρόπο και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Χαρακτηριστικά που έδειξε και στην ΑΕΚ σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά πλέον τα ξεδιπλώνει σε μεγάλο βαθμό.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Παράλληλα, στον Παναθηναϊκό υπάρχει ανησυχία με τον Δημήτρη Κουρμπέλη, η οποίος συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα. Ο διεθνής αμυντικός χαφ αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο, ένα πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί καιρό.

Τόσο ο ίδιος όσο και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας έχουν αποφασίσει να αρχίζει να παίζει μόνο όταν δεν έχει ενοχλήσεις, συνεχίζοντας το δικό του πρόγραμμα με ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Στην προσπάθεια αυτή «σύμμαχος» ήταν και η διακοπή του πρωταθλήματος, που δίνει στον ποδοσφαιριστή χρόνο για να δουλέψει απερίσπαστος.

Από το Blogger.