Γκιστ: Θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητές μας

featured image

Ο Τζέιμς Γκιστ μίλησε για την αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής στην EuroLeague κόντρα στην Αναντολού Εφές στο κλειστό του ΟΑΚΑ (1/2, 21:30) και εξήγησε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα όσον αφορά τη πρόκριση στα playoffs.

Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ είπε ότι «τα πάντα είναι πιθανά. Έχουμε άλλα 10 παιχνίδια μπροστά μας και θα κυνηγήσουμε όλες μας τις πιθανότητες για πρόκριση στα playoffs» ενώ για τα άσχημα αποτελέσματα μακριά από το ΟΑΚΑ ανέφερε χαρακτηριστικά:

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

«Είναι κάτι που συμβαίνει τα 2-3 τελευταία χρόνια. Βέβαια πέρυσι και πρόπερσι πήραμε το αβαντάζ της έδρας. Δεν ήταν κάτι που έπαιξε ρόλο. Απλά είχαμε δείξει ότι είναι πολύ δύσκολο να μας κερδίσει κάποιος στην δική μας έδρα. Όμως στα τρία τελευταία παιχνίδια είδαμε ότι ήμασταν κοντά στο σκορ και κρίθηκαν στις τελευταίες κατοχές. Αυτό σημαίνει ότι γινόμαστε καλύτεροι».

Όσο για τα κλειδιά κόντρα στην Εφές; «Πρέπει να βγούμε με ενέργεια και να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά. Πρέπει να κάνουμε σερί και να έχουμε περισσότερα καλά διαστήματα, Παίζουμε στην έδρα μας με μία πολύ καλή ομάδα, αλλά πρέπει να κερδίσουμε».

Πηγή: gazzetta.gr

Από το Blogger.