Καμμένος: Εγώ είπα στον Φωκά να πάει για γκαζόζα

featured image

«Εγώ είπα στον βουλευτή μου να... πάει για γκαζόζα, δήλωσε το πρωί της Πέμπτης ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος καλεσμένος στην εκπομπή «Σήμερα» προσθέτοντας: «Για να καταλάβουν τι θα πει "εγκαταλείπω τους ΑΝΕΛ"»!

Ο Πάνος Καμμένος εξήγησε πως συνομιλώντας με τον βουλευτή του Αριστείδη Φωκά, ο οποίος μετείχε ως εκπρόσωπος του κόμματος στην συνεδρίαση της Επιτροπής της Βουλής που επρόκειτο να εγκρίνει επί της αρχής το νομοσχέδιο για τον ΑΣΕΠ, του είπε: «Θα πας επιδεικτικά και θα πιεις μια γκαζόζα στο καφενείο της Βουλής για να καταλάβουν τι σημαίνει "εγκαταλείπω τους ΑΝΕΛ" και μένω με τρεις υπουργούς».

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });

Υπενθυμίζεται ότι στη χθεσινή συνεδρίαση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ο αντιπρόεδρος τη Βουλής, Γιώργος Βαρεμένος, ξεκίνησε την ψηφοφορία επί της αρχής και όταν έφτασε στους Ανεξάρτητους Έλληνες διαπίστωσε ότι έλειπε ο εισηγητής τους, Αριστείδης Φωκάς. Έτσι, διέκοψε τη διαδικασία.

«Ξεκινάει η ψηφοφορία εκείνη τη στιγμή. Για τον λόγο ότι είχα πιει μια γκαζόζα στο κυλικείο, πήγα στην τουαλέτα. Έλειψα για δύο λεπτά. Πού προβλέπει ο κανονισμός να σταματάει η διαδικασία και να πηγαίνουμε σε ονομαστική. Αυτό που κάνατε είναι για γέλια. Δεν είναι η ιστορία που ανέφερα για γέλια. Αν μπορείτε να με πείτε σε ποιο άρθρο του κανονισμού της Βουλής αναφέρεται αυτό που έγινε χθες».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Από το Blogger.