Γυναίκα 160 κιλών πληρώνεται από τους άντρες ένα σκασμό λεφτά για να την βλέπουν να τρώει και να κουνάει την κοιλιά της

featured image

Μια γυναίκα που ζυγίζει 160 κιλά και δεχόταν τόσο άσχημο μπούλινγκ που αναγκάστηκε να κάνει μαθήματα κατ’ οίκον, χρησιμοποίησε τον εθισμό της στο φαγητό για να βγάζει χρήματα από το διαδίκτυο.

Η 22χρονη Kenna Blake από τη Βοστώνη, δήλωσε πως έχει δεχθεί άσχημα σχόλια από τους συμμαθητές της, όμως τώρα βγάζει αρκετά χρήματα από τους διαδικτυακούς της θαυμαστές που την πληρώνουν για να τη βλέπουν να τρώει παχυντικά φαγητά ενώ είναι με τα εσώρουχα ή γυμνή.

Kenna Blake, 22, from Boston, Massachusetts who weighs 350lbs (25st) and was bullied for being overweight at school now gets paid to eat on webcam

“Είμαι χαρούμενη τώρα με τον εαυτό μου, τρώω πίτσα, μπέργκερ και ό,τι πιο παχυντικό υπάρχει και πληρώνομαι. Αυτή, είμαι σίγουρη, ότι είναι η δουλειά των ονείρων των περισσότερων ανθρώπων,” είπε η Kenna.

Η Kenna πληρώνεται 1€ για κάθε λεπτό του βίντεο που στέλνει στους θαυμαστές της, οι οποίοι περιμένουν πώς και πώς τη στιγμή που θα την απολαύσουν να τρώει γυμνή τα αγαπημένα της junk food.

Kenna Blake (pictured) said she was the butt of other children

Η Kenna χρεώνει τους θεατές της 1€ ανά λεπτό για τα απλά βίντεο, 5 € ανά λεπτό για ημίγυμνα βίντεο και 10€ ανά λεπτό για γυμνά βίντεο, ενώ η ελάχιστη χρέωση είναι τα 50€.

Kenna remembers her self-esteem taking a savage battering from teenage bullies, but  now people pay to watch her eat on a web cam

“Δημοσιεύω περίπου ένα τυποποιημένο βίντεο την εβδομάδα, καθώς χρειάζομαι λίγο χρόνο για να τα επεξεργαστώ σωστά. Προσπαθώ να έχουν διάρκεια τουλάχιστον τέσσερα λεπτά, αλλά να κάνω και μερικά πιο σύντομα, τα οποία είναι και φθηνότερα για εκείνους που θέλουν να με δουν αλλά δεν έχουν πολλά χρήματα.”

Kenna was bullied so badly that she had to be home-schooled, but now she

Εκτός από τις φωτογραφίες και τα βίντεό της, η Kenna δημοσιεύει τακτικά πράγματα για την καθημερινή της ζωή, ώστε να δημιουργήσει μια οικειότητα με τους θαυμαστές της.

For her custom videos, Kenna, who also uploads footage of herself jiggling her belly, and raunchier role play content, takes requests from her fans on what to eat

“Δεν θέλω να το βλέπω μόνο ως δουλειά, θέλω να δημιουργήσω όμορφες σχέσεις με τους θαυμαστές τους.”

Kenna gets requests from her fat admirers and has even been asked to  eat a whole watermelon

Η 22χρονη παραδέχθηκε πως έχει δεχθεί άσχημα σχόλια από πολλούς που επικρίνουν τα βίντεό της, όμως πρόσθεσε πως τίποτα δεν τη σταματάει πια, αφού αυτή η ενασχόλησή της έχει τονώσει την αυτοπεποίθηση. Τώρα μιλάει δημόσια για την ιστορία της για να βοηθήσει άλλες κοπέλες που ντρέπονται για το σώμα τους.

As well as her feederism photos and videos, Kenna posts regular updates about her day to day life, so she can build a rapport with her fans

“Θέλω να βοηθήσω τις άλλες κοπέλες που παλεύουν με το σώμα τους να μην ντρέπονται και να κάνουν πράγματα που τους αρέσουν.”

Her confidence at an all-time high, Kenna has vowed to continue working in the fetish market - expanding her fanbase

“Όλοι είναι όμορφοι, ο καθένας με τον δικό του τρόπο.”

Despite her positive outlook, Kenna has not escaped her bullies altogether, as she still finds herself being targeted by cruel online trolls

“Θέλει χρόνο και καλούς φίλους γύρω σου, αλλά όλα γίνονται αν μάθεις ν’ αγαπάς τον εαυτό σου.”

Από το Blogger.