Άντρας που σκότωσε το 2 μηνών κοριτσάκι του, δολοφονήθηκε από συγκρατούμενό του στο κελί του στη φυλακή

featured image

Ένας πατέρας που σκότωσε την κόρη του επειδή δεν σταματούσε να κλαίει, δολοφονήθηκε στο κελί του από έναν συγκρατούμενό του.

Ο 22χρονος Liam Deane φυλακίστηκε πριν από ένα μήνα, αφού παραδέχτηκε πως χτύπησε τόσο άσχημα την 2 μηνών κορούλα του Luna μ’ αποτέλεσμα το μωρό να βρει τραγικό θάνατο.

Την Κυριακή, ο άντρας βρέθηκε νεκρός στο κελί του στο Leeds ενώ ένας άλλος κρατούμενος, ο 28χρονος John Westland, κατηγορείται για τη δολοφονία του.

Η μητέρα της μικρούλας την άφησε με τον πατέρα της και πήγε να κοιμηθεί. Αλλά ο 22χρονος έχασε την ψυχραιμία του κατά τη διάρκεια της νύχτας, όταν η Luna δεν σταματούσε να κλαίει, και χτύπησε το μωρό δυνατά στο πρόσωπο.

Μόλις η μητέρα είδε πως το μωρό δεν μπορούσε ν’ αναπνεύσει, κάλεσε ένα ασθενοφόρο και το άτυχο κοριτσάκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί το μετέφεραν στην εντατική όπου το άτυχο μωρό κατέληξε τρεις μέρες αργότερα. Ένας γιατρός είπε πως η Luna πέθανε από σοβαρό τραύμα που της προκάλεσε ανεπανόρθωτες βλάβες στον εγκέφαλο. Ο Deane παραδέχθηκε στο δικαστήριο πως χτύπησε τη μικρή Luna στο πρόσωπο και ταρακουνούσε με δύναμη το σώμα της.

Οι τρόφιμοι των φυλακών έχουν τους δικούς τους, άγραφους νόμους και δεν ανέχονται να βρίσκονται στο ίδιο κελί με ανθρώπους που κακοποιούν και σκοτώνουν τα ίδια τους τα παιδιά.

Από το Blogger.