Τσακαλώτος: Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι η ΝΔ μαθαίνει από τα λάθη της

featured image

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος με αφορμή την τοποθέτηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά την έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

«Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι η Νέα Δημοκρατία μαθαίνει από τα λάθη της. Για άλλη μια φορά σταχυολογεί από μια έκθεση 100 σελίδων τα λίγα σημεία κριτικής, παραβλέποντας τα θετικά, προκειμένου να προβλέψει επικείμενες καταστροφές», σημειώνει ο υπουργός Οικονομικών σε δήλωσή του στην Εφημερίδα των Συντακτών.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });

Η έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κατέληξε στη διαπίστωση ότι, παρά την πρόοδο που έχει σημειώσει η ελληνική οικονομία τα τελευταία χρόνια, υπάρχουν ακόμα «υπερβολικές ανισορροπίες», όπως το υψηλό δημόσιο χρέος, η ανεργία και τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια.

Σύμφωνα με τη φετινή έκθεση, στην οποία εμφανίζεται πρώτη φορά η Ελλάδα μετά την έξοδο από το Μνημόνιο, τρεις χώρες αντιμετωπίζουν «υπερβολικές ανισορροπίες» (Ελλάδα, Κύπρος και Ιταλία) και δέκα χώρες αντιμετωπίζουν «ανισορροπίες» (Βουλγαρία, Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία, Κροατία, Ιρλανδία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Ρουμανία και Σουηδία).

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Από το Blogger.