Ομάδα της Super League προσφέρει δωρεάν ποδοσφαιρικό θέαμα στις γυναίκες

featured image

Μπορεί το ποδόσφαιρο να είναι αντροκρατούμενος χώρος, αλλά αυτό δεν αποκλείσει σε καμία περίπτωση τις γυναίκες από τα γήπεδα. Το αντίθετο, μάλιστα, καθώς τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι φίλαθλοι γένους θηλυκού εμφανίζονται στις εξέδρες των γηπέδων.

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης της γυναικείας παρουσίας στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης αποφάσισε να βάλει ελεύθερη είσοδο για τις γυναίκες για το ματς με τον Παναιτωλικό την προσεχή Κυριακή (03/03, 19:30), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Αρκάδων:

«Εισιτήρια για την αναμέτρηση ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναιτωλικός (03/03, 19:30) για την 23η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή 2018/2019 θα διατίθενται στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) από την Παρασκευή 1 Μαρτίου έως και το Σάββατο 2 Μαρτίου, κατά τις ώρες καταστημάτων.

Την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα είναι ανοιχτά από τις 16:00 έως και τις 19:30.

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται υποχρεωτικά ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου.

Γενική είσοδος 10€. Η είσοδος για τις γυναίκες θα είναι δωρεάν σε όλες τις θύρες, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου - Διεθνής Ημέρα των Δικαιωμάτων των Γυναικών).

Οι φίλαθλοι της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 1 για την είσοδό τους στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα και το δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας τους.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 17:30

Ώρα έναρξης αγώνα: 19:30».

Από το Blogger.