Εθνικές Εκλογές 2019: Σκέψεις Καμμένου να μην κατέβουν οι ΑΝΕΛ στην εκλογική μάχη

featured image

Μετά την απόφαση του Ποταμιού να μην κατέβει στις εθνικές εκλογές 2019, φαίνεται πως παρόμοιες σκέψεις υπάρχουν και στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Αιτία το απογοητευτικό ποσοστό του κόμματος στις Ευρωεκλογές 2019, που διαμορφώνεται στο 0,8%.

Ο Πάνος Καμμένος και οι συνεργάτες του αναλύουν το αποτέλεσμα της κάλπης και αναλώνονται στις επόμενες κινήσεις του κόμματος, μετά την απόφαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να προκηρύξει πρόωρες εθνικές εκλογές για τις 7 Ιουλίου.

Οι πληροφορίες των τελευταίων ωρών αναφέρουν πως το πιο πιθανό είναι να ληφθεί η απόφαση οι Ανεξάρτητοι Έλληνες να μην κατέβουν στην εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου. Κανείς, ωστόσο, δεν μπορεί να μην υπολογίσει τον απρόβλεπτο χαρακτήρα του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου, που κάνει κινήσεις που αιφνιδιάσουν.

Σημειώνεται πως το βράδυ της Κυριακής, ο Πάνος Καμμένος αποδέχτηκε την ήττα του, γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Ο Ελληνικός Λαός αποφάσισε δημοκρατικά, ευχαριστώ όσους αγωνίστηκαν μαζί μας, εργάστηκα με μόνο γνώμονα το συμφέρον της Πατρίδας, ο Θεός να προστατεύσει την Ελλάδα».

Από το Blogger.