Μουνιέ: Πρώτα να εξοφληθώ και μετά συζητάμε

featured image

Η λύση της συνεργασίας με τον Αντονί Μουνιέ αποτελεί τούτη την στιγμή το μεγαλύτερο «αγκάθι» για τον Παναθηναϊκό στον τομέα των αποδεσμεύσεων. Ο Γάλλος εξτρέμ δεν υπολογίζεται από τον Γιώργο Δώνη, ενώ τη σεζόν που πέρασε δεν κατάφερε -λόγω μυϊκών τραυματισμών- να δείξει την αδιαμφισβήτητη ποιότητα που διαθέτει.

Πολλά έχουν αναφερθεί το τελευταίο διάστημα για την διαπραγμάτευση των δύο πλευρών, ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή», ωστόσο ακόμη οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ πρώιμο στάδιο. Επί της ουσίας δεν έχουν ξεκινήσει καν...

Ο Μουνιέ το έχει πάρει απόφαση ότι δεν θα συνεχίσει στην Ελλάδα και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να… κάτσει πάνω στο συμβόλαιο του, ένα συμβόλαιο που αγγίζει τις 400.000 ευρώ καθαρά.

Το μήνυμα του Γάλλου προς τον Νίκο Νταμπίζα ήταν και είναι ξεκάθαρο: Θέλει πρώτα να εξοφληθεί την υπόλοιπη δόση Φεβρουαρίου (60%) και τον Μάιο και στη συνέχεια να καθίσει στο τραπέζι για να βρεθεί ο τρόπος που θα οδηγήσει τις δύο πλευρές σε διαζύγιο. «Αν δεν εξοφληθώ τα φετινά δεδουλευμένα δεν γίνεται να συζητήσουμε για την λύση της συνεργασίας μας», ήταν η ατάκα του έμπειρου εξτρέμ.

Πάντως, τα χρήματα του Φεβρουαρίου είναι πιθανό να κατατεθούν την επόμενη εβδομάδα, ενώ ακόμη δεν είναι σαφές πότε οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα δουν εκείνα του Μαΐου. Τα ταμεία της ΠΑΕ είναι εντελώς… στεγνά και αυτό προκαλεί προβλήματα σε όλους τους τομείς.

Πηγή: gazzetta.gr

Από το Blogger.