Κόντρα για τη Δικαιοσύνη: Η γενική επιθεωρήτρια δημόσιας διοίκησης διαψεύδει τις «πιέσεις»

featured image

Διαψεύδει η γενική επιθεωρήτρια δημόσιας διοίκησης Μαρία Παπασπύρου σημερινά δημοσιεύματα που αναφέρονται στο πρόσωπό της για πιέσεις παραίτησης προς την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου και σημειώνει ότι στοχοποιείται ο θεσμός «του γενικού επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης με προφανή σκοπό όπως συνήθως, τη δημιουργία κλίματος ανασφάλειας και την παρεμπόδιση του ελεγκτικού του έργου».

Ειδικότερα, η δήλωση της κυρίας Παπασπύρου έχει ως εξής:

«Για μία ακόμα φορά επιχειρείται η στοχοποίηση του θεσμού του γενικού επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης με προφανή σκοπό όπως συνήθως, τη δημιουργία κλίματος ανασφάλειας και την παρεμπόδιση του ελεγκτικού του έργου.

Με ψευδείς αναφορές σε δήθεν έγκυρες πηγές οι οποίες μάλιστα δεν κατονομάζονται, διαδίδονται κακόβουλα και αβάσιμα ψεύδη που θίγουν και υπονομεύουν κρατικούς θεσμούς και τη λειτουργία τους.

Διαψεύδω πλήρως το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του για την επικοινωνιακή σκοπιμότητα που εξυπηρετεί σε ένα κρίσιμο πολιτικά χρονικό διάστημα η δημιουργία ψευδών εντυπώσεων σε βάρος θεσμών όπως η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης».

Από το Blogger.