MasterChef 3: Συγκινεί η εξομολόγηση πρώην παίκτη για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

featured image

Τον γνωρίσαμε μέσα από το MasterChef 3 και ξεχώρισε με τον εκρηκτικό του χαρακτήρα, αλλά κυρίως με τις μαγειρικές του ικανότητες. Και ξάφνιασε τους πάντες, ο τρόπος που έφυγε, αφού στη διαδικασία αποχώρησης, έκανε τα πάντα για να είναι εκείνος που θα έβλεπε την πόρτα της εξόδου από το παιγνίδι. Ο λόγος για τον Σταμάτη Κωβαίο, ο οποίος βρέθηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα Μεσάνυχτα» και μίλησε μεταξύ άλλων και για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής παραδέχεται πως ένας από τους λόγους που μπήκε σε αυτό, ήταν τα χρήματα για να μπορέσει να κάνει την επέμβαση στην καρδιά του.

«Το πρόβλημα δημιουργήθηκε πριν από τέσσερα χρόνια περίπου. Ένας από τους λόγους που μπήκα στο παιγνίδι ήταν κι αυτός. Δεν το είπα γιατί δεν ήθελα να με λυπηθεί κανείς. Έχω κολπική μαρμαρυγή, μία αρρυθμία στην καρδιά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μη νιώθω πολύ καλά, να αισθάνομαι κόπωση. Στο παιγνίδι είχα μαρμαρυγή, με κούρασε. Δεν ήταν, όμως, ο λόγος για να αποχωρήσω. Έχω πεισμώσει με αυτό το θέμα,. Υπάρχει ένα νοσοκομείο που μου είπε μετά το παιγνίδι να καλύψει όλη αυτή τη διαδικασία. Οι πιθανότητες να πέτυχει η επέμβαση είναι 70%», εξομολογήθηκε αρχικά.

Και συνέχισε αποκαλύπτοντας τα εφτά χειρουργεία που είχε κάνει, όταν ήταν παιδί. «Είχα κάνει εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας. Επειδή, όμως, έπαθα μολύνσεις, χρειάστηκε να κάνω εφτά χειρουργεία μέσα σε 1,5 χρόνο. Πέμπτη και έκτη δημοτικού πήγα πολύ αραιά. Με κράτησε πίσω όλο αυτό», είπε ο Σταμάτης.

Ο παίκτης εξομολογήθηκε, επίσης, πως έχει χάσει τη μητέρα, όταν ήταν 23 ετών, από καρκίνο. «Μέσα σε εφτά μήνες είχε κάνει παντού μεταστάσεις. Ταλαιπωρήθηκε πολύ, έφυγε γρήγορα», είπε μεταξύ άλλων.

Από το Blogger.