Serial killer δολοφόνησε κοπέλα με την οποία θα έβγαινε ραντεβού ο Άστον Κούτσερ

featured image

Ήταν 21 Φεβρουαρίου του 2001, όταν η νεαρή φοιτήτρια και χορεύτρια, Ασλεϊ Ελεριν έπεφτε θύμα ενός μανιακού δολοφόνου, ο οποίος τη μαχαίρωσε μέσα στο ίδιο της το σπίτι, περισσότερες από 40 φορές. Το βράδυ εκείνο, η άτυχη κοπέλα είχε ραντεβού με έναν όμορφο νεαρό κι ετοιμαζόταν να τον συναντήσει. Ο νεαρός ήταν ο άγνωστος τότε (γνώρισε τη Ντέμι Μουρ δύο χρόνια αργότερα) Άστον Κούτσερ, ο οποίος βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος λίγο μετά το αποτρόπαιο έγκλημα, χωρίς όμως, να καταλάβει τι είχε συμβεί. Το έμαθε την επόμενη ημέρα, αφού βρέθηκαν εκεί τα δακτυλικά του αποτυπώματα.

Η δολοφονία της Άσλεϊ Έλεριν αναβίωσε 18 χρόνια μετά στις δικαστικές αίθουσες, με τον διάσημο ηθοποιό να καταθέτει για την υπόθεση, δηλώνοντας πόσο φρικαρισμένος ένιωσε όταν κατάλαβε πως υπήρχαν στην πόρτα του σπιτιού της δακτυλικά αποτυπώματά του, που θα μπορούσαν να τον είχαν συνδέσει με το φρικτό έγκλημα.

Αλλά ας πάρουμε την ιστορία από την αρχή:

Η 22χρονη φοιτήτρια στο σχέδιο μόδας, Ασλεϊ Ελεριν γνώρισε τον Κούτσερ με τον οποίο κανόνισαν να βγουν ένα πρώτο ραντεβού. Το βράδυ εκείνο, όπως κατέθεσε ο ίδιος ο ηθοποιός στο δικαστήριο, επικοινώνησε με την Ελεριν λίγο μετά τις 20.00 προκειμένου να επιβεβαιώσει το ραντεβού και να κανονίσουν περάσει να την πάρει από το σπίτι της στο Λος Αντζελες. Όταν έφτασε, λίγο αργότερα, χτύπησε το κουδούνι, αλλά κανείς δεν απαντούσε, με τον Κούτσερ να υποθέτει πως εκείνη τον παράτησε και βγήκε με την παρέα της.

«Επειδή είχα αργήσει στο ραντεβού μας, υπέθεσα ότι ήταν εκνευρισμένη μαζί μου και είχε βγει» κατέθεσε χαρακτηριστικά στο δικαστήριο. Και συνέχισε, λέγοντας πως την επόμενη άκουσε στις ειδήσεις πως η Ασλεϊ Ελεριν έπεσε θύμα φρικτής δολοφονίας από άγνωστο άνδρα που διέφευγε της σύλληψης. Ο Κούτσερ άρχισε να φρικάρει, καθώς το προηγούμενο βράδυ είχε προσπαθήσει να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού του θύματος, πράγμα που θα μπορούσε να τον καταστήσει ύποπτο για το φόνο. Χωρίς να χάσει χρόνο, επισκέφτηκε τις Αρχές και ανέφερε όλα όσα είδε το προηγούμενο βράδυ.

Ο διάσημος ηθοποιός κατέθεσε ακόμη πως το βράδυ εκείνο προσπάθησε να δει από το παράθυρο αν η κοπέλα ήταν μέσα στο σπίτι. Αλλά το μόνο που παρατήρησε, ήταν κάποιοι κόκκινοι λεκέδες στο χαλί, που τότε υπέθεσε πως μπορεί να είχε χυθεί στο πάτωμα κόκκινο κρασί.  «Νόμιζα πως αυτό που είδα ήταν κόκκινο κρασί στο χαλί. Δεν με ανησύχησε το γεγονός, καθώς είχα βρεθεί στο σπίτι της κατά τη διάρκεια φοιτητικού πάρτι λίγες μέρες νωρίτερα» κατέθεσε χαρακτηριστικά.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες, η Ασλεϊ Ελεριν δολοφονήθηκε από τον serial killer Μάικλ Γκαρτζιούλο, την ώρα που είχε βγει από το ντους και λίγο νωρίτερα πριν πάει στο σπίτι της ο Κούτσερ.  Το άψυχο σώμα της βρήκε αρκετή ώρα αργότερα η συγκάτοικος της.

Ο Αστον Κούτσερ συγκαταλέγεται μεταξύ των 100 μαρτύρων για την υπόθεση του μανιακού δολοφόνου Μάικλ Γκαρτζιούλο που παρακολουθούσε τα θύματά του – όλες νεαρές γυναίκες που ζούσαν κοντά στο σπίτι του – και στη συνέχεια τα μαχαίρωνε μέχρι θανάτου. Ο 24χρονος τότε ψυκτικός συνάντησε πρώτη φορά την Ασλεϊ Ελεριν έξω από το σπίτι της το φθινόπωρο του 2000. Η φοιτήτρια, που εργαζόταν και ως στρίπερ σε μπαρ του Λος Αντζελες προσπαθούσε να αλλάξει το λάστιχο του αυτοκινήτου της και εκείνος προσφέρθηκε να τη βοηθήσει.

Ο serial killer Μάικλ Γκαρτζιούλο

Σύμφωνα με καταθέσεις φίλων του θύματος, ο δράστης έμενε μόλις στο επόμενο τετράγωνο και συνήθιζε να εμφανίζεται στο σπίτι της ακάλεστος. Μάρτυρας κατέθεσε πως είδε τον δολοφόνο να παρακολουθεί το σπίτι της Ελεριν σε περίεργες ώρες.

Ο Γκαρτζιούλο κατηγορείται για μια σειρά από φόνους μεταξύ των οποίων τη δολοφονία της 32χρονης Μαρία Μπρούνο το 2005, αλλά και την απόπειρα δολοφονίας της Μισέλ Μέρφι, η οποία δέχτηκε πολλαπλές μαχαιριές στο σπίτι της στην Σάντα Μόνικα το 2008.

Από το Blogger.