Κεφαλογιάννη: Η 7η Ιουλίου σηματοδοτεί το τέλος του λαϊκισμού

featured image

Αισιόδοξη για την ετυμηγορία των πολιτών στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου δηλώνει η Όλγα Κεφαλογιάννη, τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της ΝΔ και υποψήφια στην Α΄ Αθήνας, εκφράζοντας την πεποίθηση πως «πλειοψηφικά θα στηρίξουν το σχέδιο και το ενωτικό μήνυμα της Νέας Δημοκρατίας».

Όπως τονίζει σε συνέντευξή της στο ΑΜΠΕ, «η εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου είναι εξαιρετικά κρίσιμη καθώς δεν αφορά μια απλή διαδοχή κομμάτων στη διακυβέρνηση. Η 7η Ιουλίου σηματοδοτεί το τέλος του λαϊκισμού».

Προσθέτει πως «δεν υπάρχουν περιθώρια για ασκήσεις μικροκομματικών ισορροπιών, πολλώ δε μάλλον, για να εμπλακεί η Ελλάδα σε ένα νέο κύκλο ακυβερνησίας ενόψει και της απλής αναλογικής».

Σχολιάζοντας το σενάριο της αποχής λόγω καλοκαιριού, η τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της ΝΔ δηλώνει: «Μετά από συνολικά 10 έτη κρίσης και 4,5 έτη λαϊκίστικης διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ, το διακύβευμα της κάλπης είναι πολύ σημαντικότερο από ένα μπάνιο ή από τις βεβαιότητες που μπορεί να δημιουργούν οι δημοσκοπήσεις και το, ούτως ή άλλως, ηχηρό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών».

Ερωτηθείσα για τις προτεραιότητες της ΝΔ εάν γίνει κυβέρνηση, η Όλγα Κεφαλογιάννη υποστηρίζει: «Η προτεραιότητα της ΝΔ δεν είναι άλλη από την επαναφορά της κοινής λογικής και της κανονικότητας παράλληλα με ένα νέο υπόδειγμα κυβερνητικής λειτουργίας που θα σέβεται τη διάκριση των εξουσιών και την ανεξαρτησία των θεσμών».

Από το Blogger.