Ο ΠΑΟΚ θέλει προπονητή από το «πάνω ράφι»

featured image

Στη λίστα του ΠΑΟΚ βρίσκεται το όνομα του Άμπελ Φερέιρα, αλλά η περίπτωση του 40χρονου Πορτογάλου τεχνικού της Μπράγκα, μόνο εύκολη δεν είναι για τους νταμπλούχους Ελλάδας.

H Μπράγκα της τελευταίας διετίας χαρακτηρίζεται ως ένα άκρως ελκυστικό πρότζεκτ, το οποίο μπορεί να βασίστηκε στο κλασικό «4-4-2», αλλά φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Άμπελ Φερέιρα.

Στα 40 του ο Πορτογάλος, δεξιός μπακ στα νιάτα του, «έχει δημιουργήσει την καλύτερη ομάδα πίσω από τους Big 3», με τον ΠΑΟΚ να έχει αυτή την στιγμή το όνομά του ψηλά στη λίστα των υποψήφιων προπονητών για τον πάγκο του.

Μια άκρως φιλόδοξη επιλογή, που δείχνει να ταιριάζει γάντι σ’ αυτό που αναζητούν να βρουν, υπό καθεστώς πίεσης είναι αλήθεια, οι νταμπλούχοι Ελλάδας.

Ο ίδιος δεν έχει κανένα θέμα να αποχωρήσει και να έρθει στον ΠΑΟΚ, άλλωστε το όνομά του έχει περάσει τα σύνορα της Πορτογαλίας χάρη στη δουλειά και τα αποτελέσματα που έχει με την Μπράγκα, κάτι που είναι θετικό και άκρως ενθαρρυντικό την ώρα των διαπραγματεύσεων.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν χτυπήσει την πόρτα της πορτογαλικής ομάδας, αλλά θα πρέπει να ξεπεράσουν ένα πολύ μεγάλο εμπόδιο: τη ρήτρα που «δένει» μέχρι το καλοκαίρι του 2021 τον 40χρονο προπονητή με την Μπράγκα.

Η διοίκηση των «μινιότος» βλέποντας μακριά και αναγνωρίζοντας τη δουλειά του φρόντισαν να βάλουν στο συμβόλαιο του ένα «μπάι άουτ» που ανέρχεται στα δώδεκα εκατομμύρια ευρώ!

Η πρόταση που έχει καταθέσει ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μακριά από το αρχικό ποσό της ρήτρας κι όπως χαρακτηριστικά λένε στην Πορτογαλία «με την Μπράγκα δεν τα βγάζεις και τόσο εύκολα πέρα…».

Πηγή: gazzetta.gr

Από το Blogger.