Παναθηναϊκός: Τελειώνει θετικά και τυπικά του Μολό, «βλέπει» Κυριακίδη για το τέρμα

featured image

Παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε αυτό το καλοκαίρι αρκετά «μαγκωμένα», ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τη μεταγραφική του ενίσχυση, με τον Γιοάν Μολό να γίνεται παίκτης του σήμερα και... με τη βούλα. Ο Γάλλος εξτρέμ αποτελεί εδώ και λίγες ημέρες μέλος του «πράσινου» ρόστερ, αλλά μένει αυτό να επιβεβαιωθεί και τυπικά.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός ταξίδεψε πρόσφατα στην Ολλανδία, ώστε να μην χάσει χρόνο και σήμερα αναμένεται να περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και εφόσον δεν σημειωθεί κάποιο απρόοπτο θα υπογράψει το συμβόλαιό του, το οποίο θα είναι διάρκειας δύο ετών και θα είναι της τάξης των 200 χιλιάδων ευρώ ετησίως, όπως σημειώνουν τα «πράσινα» ρεπορτάζ.

Παράλληλα, μεταξύ των θέσεων που ψάχνεται να ενισχυθεί το «τριφύλλι» είναι και αυτή του τερματοφύλακα. Πρόθεση των Νίκου Νταμπίζα και Γιώργου Δώνη είναι να μεγαλώσουν τον ανταγωνισμό κάτω από τα δοκάρια και αυτός είναι ο λόγος που εξετάζεται η περίπτωση κάποιου έμπειρου παίκτη στη θέση.

Στο πλαίσιο αυτό, το όνομα που προέκυψε είναι αυτό του Δημήτρη Κυριακίδη... Ο 32χρονος γκολκίπερ, που ανήκει στο ρόστερ του Παναιτωλικού από το 2015, ενημερώθηκε από τους Αγρινιώτες να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του (μάλιστα, για τον λόγο αυτό πήρε δεκαήμερη άδεια) και δεν αποκλείεται αυτή να φορά πράσινα.

Από το Blogger.