Ναυαγεί του Πογέτ στην AEK

featured image

Η αναζήτηση για την εύρεση του αντικαταστάτη του Μιγκέλ Καρντόσο στην ΑΕΚ συνεχίζεται και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από το... κάδρο, ή τη σχετική λίστα υποψήφιων για τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο αν προτιμάει κανείς, απομακρύνεται το όνομα του Γκουστάβο Πογέτ!

Ήταν γνωστό ότι οι δυο πλευρές ήταν σε συζητήσεις για το ενδεχόμενο να υπάρξει επιστροφή του Ουρουγουανού προπονητή στη τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διαφορές στο οικονομικό και σε πρόσωπα στο επιτελείο του Πογέτ ήταν αυτές που δεν ξεπεράστηκαν με αποτέλεσμα να υπάρχει οριστικό τέλος στις όποιες κουβέντες.

Η ΑΕΚ συνεχίζει να αναζητεί τον επόμενο προπονητή της και δεν έχει αλλάξει η απόφαση να προχωρήσει σε πρόσληψη αντικαταστάτη του Καρντόσο. Μάλιστα επιθυμία και στόχος παραμένει ο προπονητής να βρίσκεται στην Αθήνα για την ΑΕΚ στις αρχές της επόμενης εβδομάδας προκειμένου να εκμεταλλευτεί και τη διακοπή.

Εννοείται βέβαια ότι δεν θα γίνει επιπόλαια επιλογή. Ο Ίλια Ίβιτς δεν ψάχνει να βρει για την Ένωση έναν ακόμη προπονητή, ένα νέο στοίχημα, αλλά έναν τεχνικό το βιογραφικό του οποίου (και οι συνεργάτες) θα συνιστούν εγγύηση ότι θα έχει γίνει η καταλληλότερη επιλογή (αν βγει ή όχι αυτό είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει στο ποδόσφαιρο).

Πηγή: gazzetta.gr

Από το Blogger.