Γ. Σαββίδης: Η ευθύνη βαραίνει όλους μας

featured image

O Γιώργος Σαββίδης σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για τον ΠΑΟΚ βγήκε μπροστά αναλαμβάνοντας την ευθύνη της ευρωπαϊκής αποτυχίας και του αποκλεισμού από τους ομίλους του Europa League.

O γιος του Ιβάν Σαββίδη και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέλαβε την ευθύνη ζητώντας «συγνώμη για το μερίδιο ευθύνης που μου αναλογεί», όπως χαρακτηριστικά έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram.

Συγκεκριμένα ο Γιώργης Σαββίδης έγραψε:

«Ο ΠΑΟΚ χθες δέχθηκε ένα ισχυρότατο χτύπημα σε όλα τα επίπεδα. Η ευθύνη βαραίνει όλους μας στη διοίκηση και εγώ προσωπικά θέλω να ζητήσω συγνώμη για το μερίδιο ευθύνης που μου αναλογεί!

Ο ΠΑΟΚ, όμως, γεννήθηκε για τα δύσκολα, υπόσχομαι πως θα πεθάνουμε όλοι για να ζήσουμε στιγμές σαν τις περσινές. Ενωμένοι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε, το πιστεύουμε, πίστεψτέ το και εσείς!

Υ.Γ. Πριν δύο χρόνια με τους ίδιους παίκτες ζήσαμε κάτι ανάλογο με το χθεσινό αλλά αυτοί οι ίδιοι μας χάρισαν ανεπανάληπτες στιγμές ευτυχίας, το ίδιο θα κάνουν και φέτος.

Υ.Γ2. Οι ευρωπαϊκές νύχτες μεγαλώνουν μια ομάδα, όμως, περισσότερο και από αυτό, ένα κλαμπ μεγαλώνει όταν διαχειρίζεται το ίδιο καλά τις επιτυχίες και τις αποτυχίες. Με υπομονή και χαμηλά το κεφάλι θα φτάσουμε εκεί όπου ονειρευόμαστε».

Από το Blogger.