Φορτούνης: Δεν αντέχεται αυτό το πράγμα, μην ποντάρουν στο ότι θα χάσω τη χρονιά

featured image

Ο Κώστας Φορτούνης μίλησε για τον τραυματισμό του, το πόσο του λείπει η δράση αλλά και πότε θα επιστρέψει.

Ηταν ο μεγάλος άτυχος του καλοκαιριού. Ο Κώστας Φορτούνης τραυματίστηκε στο φιλικό με το Αμβούργο και θα μείνει στα πιτς για αρκετά μεγάλο διάστημα. Ο Έλληνας μέσος υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει το πρώτο μισό της σεζόν των «ερυθρολεύκων». Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε στον «Κόκκινο Πρωταθλητή» και αναφέρθηκε στην κατάστασή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον τραυματισμό του και τις σκέψεις του όλο αυτό το διάστημα:
«Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πώς είναι να βλέπεις τα παιχνίδια από την εξέδρα. Μόνο αν ζήσεις την εμπειρία θα καταλάβεις. Έχουν περάσει δυόμιση μήνες από τον τραυματισμό και ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω.

Τώρα αρχίζω σιγά-σιγά να συνέρχομαι με την ιδέα, ότι θα περάσουν έξι μήνες και θα μπω και πάλι στο γήπεδο. Όσο ρεαλιστής και αν είναι κάποιος δεν είναι εύκολο να βγάλει από το μυαλό του μια τέτοια κατάσταση. Να βλέπω τα παιδιά να παίζουν μπάλα, την ομάδα να πηγαίνει περίφημα, να προκρίνεται στο Champions League και εγώ να μην μπορώ να βοηθήσω.

Σου λέω αλήθεια, μου λείπει πολύ ο Ολυμπιακός και το ποδόσφαιρο. Και όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να με βοηθήσουν ψυχολογικά, εγώ θέλω αυτή τη στιγμή αν γινόταν να μπω και να ξεκινήσω προπονήσεις. Δεν αντέχεται αυτό το πράγμα».

Για το αν είναι νωρίς να κάνει σκέψεις για την επιστροφή του στη δράση:
«Τι λες τώρα; Τον Ιανουάριο θα είμαι έτοιμος για να παίξω μπάλα. Θα γυρίσω δυνατός και καλύτερος, θα το δείτε. Ποτέ η ζωή δεν σταματά σε ένα περιστατικό, όπως αυτό που μπορεί να συμβεί στον καθένα.

Απλά αναπολώ την περσινή χρονιά και τώρα βλέπω ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα και απλά είμαι θεατής. Δεν με νοιάζει που δεν παίζω στο Champions League. Με νοιάζει που δεν παίζω μπάλα και δεν είμαι μαζί με την ομάδα, στα εύκολα και στα δύσκολα. Έβλεπα το ματς με τον Παναθηναϊκό από τον πάγκο και μου ερχόταν να μπω στο γήπεδο.

Κανείς δεν μπορεί να με καταλάβει, το πόσο μου λείπει το ποδόσφαιρο. Όμως σου το λέω θα γυρίσω γρήγορα και ας λένε ό,τι θέλουν. Αν νομίζουν κάποιοι ότι η χρονιά χάθηκε κάνουν λάθος. Τον Ιανουάριο θα μπω με την ομάδα»

Πηγή: gazzetta.gr

Από το Blogger.