Μιλόγεβιτς: Είμαστε φίλοι με τον Ολυμπιακό, αλλά ο καθένας θα παίξει για τον εαυτό του

featured image

Ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται στο Βελιγράδι τον Ολυμπιακό (1/10, 22:00) για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, με τον προπονητή των Σέρβων να αποθεώνει τους Πειραιώτες.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αναφέρθηκε και στη φιλία που υπάρχει μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, ωστόσο ξεκαθάρισε πως μέσα στο γήπεδο ο καθένας θα αγωνιστεί για τον εαυτό του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρβου τεχνικού

Για το ματς: «Αυτό είναι το πρώτο μας παιχνίδι μπροστά στο κοινό μας εναντίον ενός αξιόλογου αντιπάλου. Από πριν, γνωρίζαμε ότι όλες οι ομάδες του ομίλου ήταν δυνατές. Θα ετοιμαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα παίξουμε στο υψηλότερο επίπεδο, θα είναι ένα θέαμα. Όπως και πέρυσι, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, με τη διαφορά ότι τώρα είμαστε πολύ πιο έμπειροι. Χρειαζόμαστε συγκέντρωση 90 λεπτών. Σε παιχνίδια όπως αυτό, το ένα λάθος ή η έλλειψη συγκέντρωσης μπορεί να κοστίσει. Δεν πρέπει να κάνουμε τα λάθη του αρχαρίου ή τα λάθη που κοστίζουν πολύ».

Για τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι μια εξαιρετική ομάδα. Έχουν ένα μεγάλο ρόστερ. Έδειξαν σοβαρότητα με τον Πέδρο Μαρτίνς. Δεν είχαν συμμετάσχει στο Champions League τα προηγούμενα δύο χρόνια, κάτι που είναι αδιανόητο για ένα τέτοιο σύλλογο. Έχουν μεγάλες προσδοκίες. Γνωρίζουμε τη φιλία μεταξύ των δύο εθνών, των δύο συλλόγων και των οπαδών. Αλλά όταν ξεκινήσει ο αγώνας, όλοι θα αγωνιστούν για τον εαυτό τους».

Για τον Μασούρα: «Ήρθε από μία ομάδα τρίτης κατηγορίας της Αθήνας και κατάφερε όσα κατάφερε. Είμαι χαρούμενος γι΄αυτόν. Είναι ένα παράδειγμα για το τι σημαίνει να θέλεις κάτι και να δουλεύεις πάνω σε αυτό. Έγινε διεθνής, κάτι που είναι ευχάριστο».

Για τον Πέδρο Μαρτίνς: «Έχουν μόλις τρεις Έλληνες, αφού οι υπόλοιποι είναι ξένοι. Υπάρχουν Πορτογάλοι και Ισπανοί, οι οποίοι έχουν δέσει με την ομάδα. Έχουν την δύναμη να φέρνουν μεγάλα ονόματα. Δεν θα ήθελα να ξεχωρίσω έναν ή δύο παίκτες. Έχουν ξεκάθαρο στιλ παιχνιδιού. Στον κόουτς Μαρτίνς αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο. Είναι πολύ συμπαγείς».

Γκόμπελιτς: «Πολύ δυνατός φέτος ο Ολυμπιακός, δεν συγχωρούνται λάθη»

Ο Μάρκο Γκόμπελιτς από την πλευρά του ρωτήθηκε για τον βαθμό δυσκολίας που έχει για τον Ερυθρό Αστέρα η αναμέτρηση της Τρίτης με τον Ολυμπιακό αλλά και οι μονομαχίες του με τους Ποντένσε και Μασούρα στα άκρα.

«Μάθαμε πολλά από το ματς με την Μπάγερν στο Μόναχο (3-0). Δεν πρέπει να χάνεις την συγκέντρωσή σου ούτε για δευτερόλεπτο, όπως έγινε στην Γερμανία. Μπορεί στο πρωτάθλημά μας αυτό να μην μας κοστίζει κάποιες φορές, αλλά στο Champions League όλα τα λάθη τιμωρούνται», τόνισε ο δεξιός μπακ-χαφ της σερβικής ομάδας.

«Ο Ολυμπιακός είμαι πολύ δυνατός φέτος, σίγουρα καλύτερος σε σχέση με 2-3 χρόνια πριν, ενώ έχει να χάσει από τον Φεβρουάριο. Είναι στο χέρι μας να αποδείξουμε πως έχουμε θέση στο Champions League. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο θα είναι σίγουρα πολύ όμορφη, αλλά θα πρέπει κι εμείς να παίξουμε ποδόσφαιρο», πρόσθεσε.

Από το Blogger.