Δεδομένη η συμφωνία του Άρη με Ένινγκ

featured image

Η συμφωνία του Άρη με τον Μίκαελ Ένινγκ είναι δεδομένη εδώ και τουλάχιστον ένα 48ώρο κι αν δεν υπάρχουν ριζικές αλλαγές απομένει η επίσημη ανακοίνωση και η παρουσίασή του η οποία εκτός απροόπτου θα γίνει την Παρασκευή (11/10).

Η αλήθεια είναι ότι συμφωνία με τον Γερμανό προπονητή υπάρχει πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Όταν ο 54χρονος ινγκόγκνιτο στη Θεσσαλονίκη, συναντήθηκε με τους Θόδωρο Καρυπίδη, Άγγελο Χαριστέα. Από τότε, ο Μίκαελ Ένινγκ ήταν η επιλογή του ποδοσφαιρικού διευθυντή της ΠΑΕ και είναι επίσης αλήθεια ότι σ’ εκείνη τη συνάντηση που είχε πραγματοποιηθεί, ο Γερμανός είχε αλλάξει τον τρόπο σκέψης του κ. Καρυπίδη. Γιατί, αρχικά ο τελευταίος εμφανιζόταν αρνητικός, έπειτα όμως από εκείνη τη συνάντηση εκτίμησε πολύ τις απόψεις του συνομιλητή του και επί της ουσίας, άρχισε να σκέφτεται πιο σοβαρά την περίπτωσή του.

Ακολούθησε η επιβλητική νίκη επί των «πράσινων», στη συνέχεια η ισοπαλία της Τούμπας κι εκεί αποφασίστηκε να συνεχίσει η ομάδα με το Τόλη Τερζή αφαιρώντας από πάνω του την ταμπέλα του υπηρεσιακού προπονητή. Τα αποτελέσματα δεν ήρθαν, οι ήττες από ΑΕΛ και Ολυμπιακό δημιούργησαν συνθήκες έντονες πίεσης και μετά τον αγώνα της περασμένης Κυριακής (6/10) με τους Πειραιώτες, ο Θόδωρος Καρυπίδης έδωσε στον Άγγελο Χαριστέα το ελεύθερο να πράξει αυτό που πραγματικά ήθελε.

Ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης δεν κοίταξε καμία άλλη περίπτωση. Απλώς, συζήτησε εκ νέου με τον Μίκαελ Ένινγκ. Συμφωνία υπήρχε, απλά ήταν απαραίτητο να γίνει μια ακόμη συζήτηση μαζί του, περισσότερο για τυπικούς λόγους. Πλέον απομένει η διευθέτηση των διαδικαστικών, να έρθει ο Γερμανός στη Θεσσαλονίκη κι εκτός απροόπτου θα παρουσιαστεί την ερχόμενη Παρασκευή (11/10) από τον Άγγελο Χαριστέα. Στο πλάνο του τελευταίου εντάσσεται και μια τοποθέτηση για όσα έγιναν στο προηγούμενο διάστημα, μένει αν θα παραμείνει αναλλοίωτο αυτό ή θα αναπροσαρμοστεί λόγω της παρουσίας του Ένινγκ.

Πηγή: gazzetta.gr

Από το Blogger.