Παίκτες και οπαδοί της Ναντ τραγούδησαν δυνατά το όνομα του Εμιλιάνο Σάλα

featured image

Η Ναντ πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας της με το 8-0 επί της Paris FC και συγκίνησε, αφού παίκτες και κόσμος τραγούδησαν δυνατά το όνομα του Εμιλιάνο Σάλα που θα έκλεινε τα 29 του χρόνια.

Ο Αργεντινός επιθετικός βρήκε τραγικό θάνατο στο αεροπορικό δυστύχημα που είχε σημειωθεί στην πτήση του προς το Κάρντιφ, ολοκληρώνοντας τη μεταγραφή του από τη Ναντ.

Είχε ήδη μεταφέρει τα πράγματά του στην ουαλική πόλη, είχε επιστρέψει στη Γαλλία να χαιρετήσει τους συμπαίκτες του και καθώς «πετούσε» για να εγκατασταθεί πλέον στα νέα δεδομένα της ζωής και της καριέρας του, «έσβησε» απότομα στο αεροπορικό δυστύχημα...

Στη Ναντ δεν τον ξεχνούν ποτέ κι έτσι συγκίνησαν με την κίνησή τους, μετά την ιστορική νίκη (8-0) επί της Paris FC. Ο Σάλα θα έκλεινε τα 29 του χρόνια, σήμερα, 31 Οκτωβρίου και οι ποδοσφαιριστές με τους οπαδούς της πρώην ομάδας του, τραγούδησαν δυνατά τ" όνομά του.

This video is absolutely heartbreaking. Nantes registered their biggest victory in their entire history yesterday (8-0) and their whole team celebrated with the crowd after the game chanting "Emiliano Sala!"

Sala would"ve turned 29 years old today. Rest in peace. ???????? pic.twitter.com/UaaLUzTdAw

— FutbolBible (@FutbolBible) 31 Οκτωβρίου 2019

Πηγή: gazzetta.gr

Από το Blogger.