Αστυνομικός οδήγησε στο τμήμα με ψεύτικη σύλληψη τρία ημίγυμνα μοντέλα και τέθηκε σε διαθεσιμότητα (pics & vid)

featured imageΈνας αστυνομικός στο Μαϊάμι έχει προκαλέσει σάλο, καθώς δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram βίντεο που τον εμφανίζει να οδηγεί στο τμήμα με ψεύτικη σύλληψη τρία ημίγυμνα μοντέλα, με ζαρτιέρες και εσώρουχα! Οι τρεις κοπέλες, οι οποίες, σύμφωνα με αμερικανικά ρεπορτάζ, απασχολούνται στη βιομηχανία ενηλίκων (με ό,τι αυτό συνεπάγεται), οδηγούνται με χειροπέδες πιστάγκωνα στο τμήμα, ενώ ο αστυνομικός, ονόματι William Beeker, τις ακολουθεί... περήφανα.
[expander_maker more="Διαβάστε περισσότερα" less="..."] Ο αστυνομικός, ωστόσο, πήγαινε πραγματικά γυρεύοντας, διότι ανάρτησε το βίντεο στο Instagram το βράδυ της Δευτέρας, που έφτασε, τελικά, μέχρι τον προϊστάμενό του και όχι μόνο, καθώς έχει ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο προβολές! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τεθεί σε διαθεσιμότητα, με την αστυνομία του Μαϊάμι να βγάζει, μάλιστα και ανακοίνωση, τονίζοντας πως έχει ξεκινήσει έρευνα για την υπόθεση.
Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter
Προς το παρόν, κανείς δεν ξέρει τι σκεφτόταν ο William Beeker, που έκανε και αστειάκι, αφού έβαλε την εξής λεζάντα στο βίντεο: «Σας αρέσουν τα καλά ή τα κακά κορίτσια; Ποιος θα μας βγάλει;»...
Σε ένα δεύτερο βίντεο που «ανέβασε», δε, κάθεται πάνω στη μηχανή του, με τις τρεις γυναίκες γύρω του να του κάνουν... νάζια, προφανώς επειδή τις άφησε ελεύθερες.
[/expander_maker]
Από το Blogger.