Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ο Μαρτίνς άφησε εκτός τον Μεριά

featured image

Ο Πορτογάλος προπονητής ανακοίνωσε αποστολή με 21 ποδοσφαιριστές, έχοντας μέσα σε αυτήν και τον Κούτρη αλλά όχι τον Μεριά. Οι σκέψεις του για το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ.

Την τελευταία τους προπόνηση πριν από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (Κυριακή, Novasports1HD, 19:30) για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος, πραγματοποίησαν το απόγευμα του Σαββάτου οι παίκτες του Ολυμπιακού. Μετά το τέλος της ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για τον κυριακάτικο αγώνα. Σε αυτήν θα είναι 21 παίκτες. Εκτός των πλάνων του Πορτογάλου τέθηκε ο Μεριά με τον οποίο όπως φαίνεται θα υπάρξει ειδική διαχείριση μετά το λάθος του με την Τότεναμ. Ο Τυνήσιος έχει πολύ κακή ψυχολογία και ο Πορτογάλος έχει την διάθεση να τον στηρίξει. Για αυτό και ήθελε να τον προφυλάξει από ένα τέτοιο ματς.

Συγκεκριμένα η αποστολή αποτελείται από τους: Σα, Αλέν, Καραργύρη, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Τοροσίδη, Σεμέδο, Μπα, Παπαδόπουλο, Τσιμίκα, Κούτρη, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Μπρούνο, Βαλμπουενά, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρα, Σουντανί, Ελ Αραμπί και Γκερέρο.

Σχετικά με το... σχέδιο του Πέδρο Μαρτίνς για τον ΠΑΟΚ δεν φαίνεται πως αλλάζουν τα δεδομένα των προηγούμενων ημερών που σας αναφέραμε. Σα κάτω από τα γκολπόστ, Ομάρ και Τσιμίκας στα δύο άκρα της άμυνας, Αβραάμ Παπαδόπουλος με Σεμέδο στο κέντρο της και άξονας με Γκιγιέρμε - Μπουχαλάκη. Επιτελικός ο Βαλμπουενά, άκρα με Ποντένσε και Σουντανί ή Μασούρα και μπροστά ο Ελ Αραμπί.

πηγή: gazzetta.gr

Πηγή: www.newsbeast.gr

Από το Blogger.